5 Μαΐ 2009

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Το διοικητικό συμβούλιο του Ερμή, ομόφωνα, αποφάσισε να καταθέσει την παρακάτω πρόταση συνεργασίας προς τη διοίκηση του Απόλλωνα:

Θέμα: Πρόταση για συνεργασία των Α.Σ. Απόλλων και Α.Ο. Ερμή Καλυθιών.

Σχετ :

Κύριοι,
Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Ερμή Καλυθιών αφουγκραζόμενο τη φίλαθλη κοινή γνώμη των Καλυθιών, με γνώμονα την πρόοδο του Καλυθενού ποδοσφαίρου, σας καλεί σε συνεργασία των δύο ομάδων.

Το γενικό πλάνο της συνεργασίας που σας προτείνουμε περιλαμβάνει:

• Την κοινή φιλοσοφία και λειτουργία των Διοικητικών Συμβουλίων των ομάδων μας.
• Τη μετονομασία του Ερμή σε Απόλλων προκειμένου η ομάδα την οποία όλοι αγαπήσαμε και μεγαλώσαμε μαζί της να παραμείνει στην Ά κατηγορία και να πρωταγωνιστεί στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.
• Τη μετονομασία του Απόλλων σε Ερμή με την ομάδα να λειτουργεί σαν φυτώριο με μοναδικό σκοπό την ανάδειξη νέων ταλέντων ικανών να στελεχώσουν την ομάδα του Απόλλων.
• Τη δημιουργία κοινής ομάδας εφηβικού ή εάν ο αριθμός των παιδιών που μπορούν να αγωνιστούν στο εφηβικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Δ. το επιτρέπει τότε θα συμμετέχουν δύο ομάδες.
• Κοινή, άρτια οργανωμένη, ποδοσφαιρική ακαδημία για τα παιδιά.

Είμαστε δεκτοί σε κάθε είδους συζήτησης και προβληματισμού γύρω από το ενδεχόμενο της συνεργασίας μας που, από την πλευρά μας, πιστεύουμε ότι μόνο θετικά στοιχεία μπορεί να προσδώσει στο ποδόσφαιρο του χωριού μας.


Από την πλευρά του Απόλλωνα το βράδυ της Δευτέρας ομάδα νέων παραγόντων πήγε στα γραφεία και ζήτησε ενημέρωση γύρω από τα οικονομικά δεδομένα και τα χρέη. Η συνάντηση της νυν διοίκησης με τους νέους παράγοντες θα επαναληφθεί το βράδυ της Πέμπτης οπότε αναμένεται να συζητηθεί και η πρόταση του Ερμή.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ. ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΧΟΛΕΡΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΝΤΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ.ΚΩΒΑΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

enwsh TWRA !!!!!!!!

MIA OMADA-MIA DYNAMH-ENAS LAOS KAI OSOI DEN TO THELOUN NA PANE NA G....HTHOUN....

MONO ENWMENOI GRAFOUME ISTORIA


APOLLON KAI ERMHS ENWSH MAZI

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ . ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗ

Ανώνυμος είπε...

sto ghpedo eimoun...k stenaxorithika kai o monos tropos na mhn ksanaginei auto eine enwsh.......mono enwmenoi grafoume istoria

Ανώνυμος είπε...

DEN NOMIZW OTI PREPEI NA GINEI I ENWSI.

PREPEI NA MATHAINOYME APO TA LATHI.I SYMMETOXI TOU APOLLON STIN B TOPIKOU THA EINAI ENA GERO MATHIMA.

DEN THA PARW EFHARISTW
KALI POREIA STON ERMI STIN A TOPIKOU

Ανώνυμος είπε...

NA PESEI O ERMIS STIN B TOPIKOU KAI NA MEINEI O APOLLWN STIN A TOPIKOU.
MPOREI NA GINEI AUTO.
DEN XREIAZETAI NA GINEI ALLAGI TIS EPWNIMIAS .
OSOI LENE OTI AGAPANE TO PODOSFAIRO KAI MPOROUN NA ANTAPEKSELTHOUN OIKONOMIKA AS TO KANOUN.
REALISTIKA EIMASTE MEXRI TIN A TOPIKOU.
META DEN ANTEXOUME OIKONOMIKA.
EKTOS KAI AN SE KATHE PAIXNIDI I OMADA KOBEI 1000 EISITIRIA .
OMADA MEGALI KANEIS OTAN EXEIS FILATHLOUS KAI PLIRWNOUN EISITHRIO.
TI NA TO KANW POU STO GIPEDO AUTOI POU KOBOUN EISITIRIO DEN EINAI PANW APO 30 ATOMA? KAI OI ALLOI 50 EINAI TOU TZAMPA?
DEN XREIAZETAI OUTE PANIKOS OUTE AGXOS OSOI THELOUN NA DIOIKISOUN TON APOLLWN KSEROUN TI PREPEI NA KANOUN.
THA ITHELA TELEIWNONTAS NA PW OTI MIA OMADA GIA NA GINEI MEGALI ,THA PREPEI : 1) NA EIMASTE OLOI MIA OMADA 2)THELEI ORGANWSI SE OLA TA EPIPEDA 3)YPOMONI 4)OIKONOMIKA EPIFANEIS EPIXIRIMATIES ,ISWS KAI ALLA POU DEN MPORW NA TA SKEFTW TWRA.
STIN ELLINIKI KOINWNIA KAI EIDIKA STO PODOSFAIRO YPIRKSAN KAI THA YPARXOUN POLLES OMADES FOUSKES,(BLEPE PATRAIKOS , PANHLEIAKOS ,AKRATITOS ,)EGW DEN THELW O APOLLWN NA EXEI TETOIA TIXI.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...