8 Ιουν 2009

"ΠΡΑΣΙΝΙΣΕ" Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ



Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών αλλάζουν τον πολιτικό χάρτη και στην περιοχή μας. Πλέον ο δήμος Καλλιθέας από "γαλάζιος" έγινε "πράσινος" αφού το ΠΑΣΟΚ κυριάρχησε σε Κοσκινού και Ψίνθο.
Ακόμη και στις Καλυθιές, το παραδοσιακό προπύργιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα η αλλαγή ήταν συγκλονιστική. Η ΝΔ περιορίστηκε κάτω από το 50% και για πρώτη φορά ΄σε ένα εκλογικό τμήμα (το 5ο) κυριάρχησε το ΠΑΣΟΚ με 38% έναντι 33% της ΝΔ.
Η αποχή έπαιξε το ρόλο της και στα μέρη μας ήταν 40%

Τα αποτελέσματα στην σελίδα WWW.YPES.GR και φυσικά αύριο, αναλυτικά όλα τα τμήματα στον ΤΟΠΟ ΜΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι πολιτικα επιπολαιο να μην λαμβανεις υπο οψη σου το ευρυτερο πολιτικο σκηνικο..Η θεση μου ειναι πως οι πολιτικες εξελιξεις και ιδιαιτερα οι Εθνικες εκλογες που θα προηγηθουν(των Δημοτικων) θα επηρεασουν σε ενα σημαντικο ποσοστο τις Δημοτικες εκλογες..Ημουν απο τους ελαχιστους που στις προηγουμενες Εθνικες εκλογες κρατησα ΚΑΘΑΡΗ πολιτικη σταση(με τις οποιες συνεπειες)και η κοινωνια αυτο δεν το ξεχνα..Οπως δεν θα ξεχασει και τη σταση καποιων αλλων..Να επισημανω πως σε ολο το Δημο,στα εκλογικα κεντρα δεν υπηρχε αντιπροσωπευση απο τη ΝΔ καιτη μεγαλη διαφορα στα Δωδεκανησα..(46% με 28%)..Αυτα για τρην εξαγωγη πολιτικων συμπερασματων..
ΗΛ ΗΛΙΑΔΗΣ

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...