29 Ιουν 2009

"ΠΑΡΚΑΡΕ" ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ



Ατύχημα, χωρίς τραγικές συνέπειες, σημειώθηκε στο κέντρο Φαληρακίου λίγο μετά τις 6.00 το πρωί.
Αυτοκίνητο BMW, ανοικτό, μπλε χρώματος, που οδηγούσε Βρετανός υπήκοος βγήκε από το δρόμο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, έσπασε μικρό προστατευτικό τοιχείο, γκρέμισε πινακίδες και πέργκολες και... πάρκαρε στην αυλή του εστιατορίου "ΔΙΟΝΥΣΟΣ", που φέτος (λόγω οικονομικής κρίσης) είναι κλειστό.
Ο οδηγός και η συνοδηγός ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν παρά την τρελή πορεία που ακολούθησε το αυτοκίνητο.
Ο οδηγός οδηγήθηκε στον ΑΣ Φαληρακίου όπου υποβλήθηκε σε αλκοτέστ (τα αποτελέσματα είναι προφανή) και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eutuxos kai h astynomeia einai dipla!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φοβερό πάρκινγκ

Ανώνυμος είπε...

Στο συγκεκριμένο σημείο, κάθε βράδυ (απο το απόγευμα ξεκινούν)τα αυτοκίνητα κάνουν σπινιαρίσματα και τα μηχανάκια σούζες. Η αστυνομία δεν ακούει-δεν βλέπει ή είναι μονάχα για την μουσική?

Dimitris είπε...

Τάσο για να καταλάβω καλύτερα.Ο οδηγός ήταν Άγγλος όπως λες,και τράκαρε.Εαν ήταν πιωμένος τότε γιατί τον άφησαν ελεύθερο και έμενα όταν με σταματήσουν και με βρούν πιωμένο με περνάνε αυτώφορο? Αλλοι νόμοι στην Ελλαδίτσα για τους ξένους και άλλοι για ντόποιους?

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...