5 Ιουν 2009

ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ






Ο Δημοτικός Οργανισμός Περιβάλλοντος δήμου Καλλιθέας προχώρησε σήμερα σε φύτευση μικρών φυτών επί της Λεωφόρου Καλλιθέας, ενώ έγινε συμβολικός καθαρισμός του άλσους δίπλα από το πολιτιστικό σημείο.
Η συμμετοχή πολιτών ήταν ανύπαερκτη και συμμετείχαν μόνο δημοτικοί σύμβουλοι, εργάζόμενοι στο δήμο και σε επιχειρήσεις, καθώς και μέλη του ΔΣ του ΔΟΠΕΚ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tis triantafilies kai tous iviskous mono stin kalithea kai koskinou o kirios dimarhos eno sto faliraki evale ta kiparisia politistika mnimia iparhoun kai stis kalithies as ta dosoume ki afta kapia simasia??????????

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο σε αυτους που δεν συμμετεχουν σε ανουσιες ,παραπλανητικες και προκλητικες αναπλασεις που σκοπο εχουν να νομιμοποιησουν τις παρανομιες των παρακειμενων ξενοδοχειο.
Ειναι καταντια για το δημο η συμμετοχη μονο υπαλληλων του δημου ,μελων του ΔΣ, μελων του Περιβαλλοντος και αλλοδαπων εγχρωμων χωρις κανενα μα κανενα δημοτη .
αναστασας

Ανώνυμος είπε...

Και πάνω απ' όλα, μην ξεχνάμε... έγινε ωραία ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ!!! ΔΕΝΤΡΟφυτέψαμε ΔΕΝΤΡΟτριανταφυλλιές και ΔΕΝΤΡΟιβίσκους!!! Τέλεια....
Ούτε ΄ένα κυπαρισσάκι στα καμένα των Καλυθιών....
Άγνοια;;;;;
Αμέλεια;;;;;;;
Αδιαφορία;;;;;;;;;;;
ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...