1 Ιουν 2009

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ... FALIRAKI TV!



Ομάδα Βρετανών ετοιμάζει τηλεοπτική παραγωγή με θέμα το Φαληράκι, τα αξιοθέατα της Ρόδου, τη νυχτερινή ζωή στην περιοχή μας και τους Αγγλους εργαζόμενους. Το trailer της παραγωγής ετοιμάστηκε και προβάλλεται στο διαδύκτιο.

5 σχόλια:

knos είπε...

Καλησπέρα σε όλους,
Με βάση αυτό το video το οποίο ελπίζω να φέρει περισσότερους επισκέπτες στο Φαληράκι θέλω να πω κάτι που έζησα πριν λίγο καιρό.
Πριν 2 εβδομάδες πήγα για διακοπές στο Βερολίνο.Είχα μια ιδέα μαζί με ένα φίλο Γερμανό που έχω εκεί να πάμε σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο και να προσποιηθούμε τους πελάτες που ενδιαφέρονται να πάνε διακοπές Ελλάδα.
Δέν θέλω να πω λεπτομέρειες γιατί θα γράφω μέχρι αύριο...το συμπέρασμα που βγήκε είναι οτι ο υπάλληλος έκανε οτι μπορούσε να μας πείσει να πάμε Κρήτη και συγκεκριμένα Χανια(γιατί άραγε???)
Η διαφήμιση που έχει η Κρήτη και συγκεκριμένα τα Χανια είναι απίστευτή και στα γερμανικά ΜΜΕ αλλά και στα δανέζικα...τους σπρώχνουν με χίλια να πάνε εκεί.
Και όταν ρώτησα έναν υπάλληλο του ελληνικού γραφείου τουρισμού στη Κοπεγχάγη γιατί γίνεται αυτό η απάντησή του ήταν...είναι άνωθεν εντολή.Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

gia check to malia tv...apla foveri diafimisi!!

Ανώνυμος είπε...

Στο τελος στα ευχαριστιρια γραφει Giannis iatridas ...ahhaha

σεμνος είπε...

Δεν ξερεται ποιος ειναι απ τα Χανια?
Μα ο Κυριάκος φυσικά.....και η Ντορα... και η Μαρίκα με το σοι της.

Αργύρης είπε...

Είμαι πολύ επιφυλακτικός σε τέτοιου είδους ΄΄διαφήμηση'' γιατί και ΤΟΤΕ στα γυρίσματα μας έλεγαν ότι είναι για διαφήμη στην Αγγλική τηλεόραση και τελικά ηταν ΘΑΨΙΜΟ κυριολεκτικά.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...