11 Σεπ 2009

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΨΩΣΕΩΣ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ



Με το επίσημο ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2009-2010 για τα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, οι ακαδημίες του Απόλλωνα Καλυθιών διοργανώνουν παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου με την επωνυμία «1ο τουρνουά Υψώσεως Τιμίου Σταυρού».

Το τουρνουά εντάσσεται στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την εορτή της εκκλησίας των Καλυθιών, Ύψωση του Τιμίου Σταυρού και το στηρίζει ενεργά η εκκλησιαστική επιτροπή Καλυθιών. Στόχος είναι το τουρνουά να καθιερωθεί σε ετήσια βάση.

Στο τουρνουά, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο κεντρικό γήπεδο Καλυθιών, θα συμμετάσχουν στις ηλικίες 1999-2002 πιτσιρίκια από τα τμήματα υποδομών του Απόλλωνα Καλυθιών και του Ερμή Καλυθιών, ενώ στις ηλικίες 1997-1998 θα αγωνιστούν τα παιδιά από τις ακαδημίες του Απόλλωνα, του Ερμή, του Διγενή Κοσκινού και του Αστέρα Παστίδας.

Το πρόγραμμα:

10.00-11.00 Απόλλων – Ερμής (τέσσερις συνολικά ομάδες) με παιδιά γεννηθέντα τα έτη 1999 έως 2002

11.00 – 13.00 Απόλλων – Ερμής – Διγενής – Αστέρας Παστ. (παιδιά γεννηθέντα τα έτη 1997-1998).

Το τουρνουά στηρίζει ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης και Νεολαίας Καλλιθέας και ο Ερμής Καλυθιών, ενώ θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Σε νέα εποχή έχουν μπει τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Καλυθιών, αφού λειτουργούν με ανεξάρτητο διοικητικό σχήμα, υπό την έγκριση και την συνεργασία του ΔΣ του Απόλλωνα Καλυθιών.

Την ευθύνη για την οργάνωση και λειτουργία των ακαδημιών του Απόλλωνα για τα επόμενα δύο χρόνια, με απόφαση του ΔΣ, ανέλαβαν οι: Σταμάτης Μπότσης (και μέλος της διοίκησης), Τάσος Κώστας, Φώτης Κώστας, Βάιος Κώστας, Γιώργος Καβουσανάκης, Στέργος Αργυρού, Στέργος Ταχραμάνης, Μανώλης Αντωνίου, Σάββας Βαγιανός, Αντώνης Κώστας, Γιάννης Δημητράς, Λευτέρης Μανιάς, Στέργος Χατζηγεωργίου, Μιχάλης Χατζηγεωργίου κ.α.

Ενεργό ρόλο έχει και ο πρόεδρος του ΔΣ του Απόλλωνα Πανορμίτης Βιτσέντζος.

Προπονητές στα τμήματα υποδομής είναι οι: Κώστας Παπαστεργίου, Μανώλης Κουφάλης, Τάσος Καβουσανάκης, Κυριάκος Χατζηγιάννης και Σταμάτης Χατζηνικόλας (τερματοφύλακες).

Να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Απόλλωνα και το τμήμα των Ακαδημιών συνεργάζονται στενά και χωρίς προβλήματα αφού κοινός στόχος είναι η επιστροφή του συλλόγου στις επιτυχίες και η στελέχωση της ανδρικής ομάδας με παίκτες προερχόμενους από τα φυτώρια.

Οι προσπάθειες του ΔΣ του Απόλλωνα και του τμήματος των Ακαδημιών με την στήριξη των φιλάθλων των Καλυθιών σύντομα θα φέρουν και πάλι τον ιστορικό σύλλογο εκεί που ανήκει, σε ρόλο πρωταγωνιστή σε όλα τα επίπεδα.

Με τιμή

Ο πρόεδρος του ΔΣ του Απόλλωνα Καλυθιών

Πανορμίτης Βιτσέντζος

Ο επικεφαλής του τμήματος Ακαδημιών
Σταμάτης Μπότσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...