2 Οκτ 2009

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ








Πέρα από την πολιτική αντιπαράθεση, σήμερα ζήσαμε μία σημαντική στιγμή για το χωριό μας. Εγινε η θεμελίωση ενός σημαντικότατου έργου που όμοιό του δεν υπάρχει στα Δωδεκάνησα. Το νέο κλειστό γυμναστήριο καθημερινά βαδίζει προς την ολοκλήρωσή του και αν όλα πάνε καλά θα παραδοθεί προς χρήση τον Οκτώβριο (Νοέμβριο) του 2010. Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αγαίου δεσμεύτηκε σήμερα ότι όλο το ποσό (7,5 εκ. ευρώ) είναι εξασφαλισμένο από κονδύλια του ΘΗΣΕΑ 2.
Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Καλλιθέας Γιάννης Ιατρίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Φλεβάρης, ο αντιδήμαρχος Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τσαμπίκος Αϊβάζης, Γιώργος Κωβαίος, Λευτέρης Παπαελευθερίου, Γιώργος Σαρίκας, Βασίλης Κωστομοίρης, οι υποψήφιοι βουλευτές Τάσος Καραμάριος, Μίκα Ιατρίδη, ο δήμαρχος Ροδίων Χατζής Χατζηευθυμίου, ο αντιδήμαρχος Ροδίων κ. Ταρασλιάς, αστυνομικές - στρατιωτικές αρχές, υπάλληλοι του δήμου Καλλιθέας και λίγοι (δυστυχώς) δημότες.
Τον Οκτώβριο θα έρθει η μεταλική στέγη που η τοποθέτησή της αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το Νοέμβριο.
Καλορίζικο, να το χαιρόμαστε και σύντομα ολοκληρωμένο.

2 σχόλια:

ΓΙΩΡΓΟΣ είπε...

Οι θεμελίωση ή το σφάξιμο του κόκορα σε μια οικοδομή γίνεται όταν σκάβονται τα θεμέλια.
Τώρα πως γίνεται θεμελίωση λίγο πριν πέσει η ταράτσα αυτό μόνο οι παριστάμενοι το γνωρίζουν!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Γιώργο,αν ο αγιασμός και ολη η φιέστα γενικός γινόταν στην αρχή,στα σκαψίματα δηλαδή,δεν θα είχαν που να ακουμπίσουν το μάρμαρο.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...