6 Νοε 2009

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΜΗ






Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε σήμερα ο Ερμής που νίκησε 1-0 στις Καλυθιές τη δυνατή Αναγέννηση Νήσου Ρόδου . Η ομάδα μας στάθηκε τυχερή σε πολά σημεία του αγώνα, αλλά τελικά τα κατάφερε. Η Αναγέννηση ήταν καλύτερη από το ξεκίνημα, αλλά στην πρώτη φάση που δημιούργησε ο Ερμής (περίπου στο 20') πέτυχε το πολύτιμο γκολ με κεφαλιά του Μουτσοντέμι μετά από σέντρα του Μαυρομούστακου.
Μετά από 5' αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης που στην προσπάθειά του να κόψει τον Μαυρομούστακο έπιασε την μπάλα με το χέρι έξω από την περιοχή.
Παρότι με παίκτη παραπάνω ο Ερμής δεν μπόρεσε να έχει την κυκλοφορία της μπάλας και όποιες ευκαιρίες δημιούργησε βγήκαν από τα ελεύθερα σουτ του τερματοφύλακα Καραγιάννη. Η Αναγέννηση κυριάρχησε μέχρι το 90', αλλά οι δεκάδες σέντρες που επιχείρησαν οι παίκτες της σταματούσαν στους ανίκητους Καριαγιάννη - Κατσιδώνη - Κίτσο.
Να σημειωθεί ότι και ο Ερμής αγωνίστηκε με δέκα παίκτες στο τελευταίο μισάωρο εξαιτίας αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μάκρα.
Η σύνθεση του Ερμή: Καραγιάννης, Κατσιδώνης, Κίτσος, Μάκρας, Μαχαιρίδης, Χατζηγεωργίου, Γιαννόπουλος, Μουτσοντέμι (25' Κυριαζής), Κιάρρι (86' Ηλίας), Μαυρομούστακος. Μανέττας (70' Νικολός).

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

gia ton apollon twra den grafoume mono otan xanei kseretai na ton apodokimazetai.ala na mou peis auth eistai oi dhmosiografh sto na krazetai mono eistai kalh! ena megalo mpravo ston ermi gia thn megalh niki...!

Ανώνυμος είπε...

Οποιος και αν είσαι χαλάρωσε. Αν ήξερες την ιστορία του Απόλλωνα δεν θα πανηγύριζες για την εξάρα στον Αλθαιμένη, αλλά θα έκραζες για την τωρινή προβληματική κατάσταση της ομάδας.
Επίσης το blog δεν κάνει δημοσιογραφική δουλειά, απλά καταγράφει ότι μπορεί.
Αν δεν είχα κοινωνική υποχρέωση (βάπτιση) θα ήμουν στην Κρητηνία όπως ήμουν στα περισσότερα παιχνίδια του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια και θα φώναζα, και θα έγραφα στο blog, εντάξει φίλε;
Τάσος

Ανώνυμος είπε...

katarxhn den eimai filo sou! proton den panygirisa kamia 6ara sthn krithneia,deuteron egw kserw pio polla gia thn istoria tou apollon apoth esy.kai triton xwris na exeis foresh thn istoriki kai varia fanela tou apollon den tha kaneis kritiki apo thn eksedra...!

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με το σκεπτικό σου δικαίωμα κριτικής έχουν μόνο οι παλαίμαχοι, τότε οι υπόλοιποι να μην ερχόμαστε στο γήπεδο και να μη βοηθάμε με ότι τρόπο μπορούμε.
Και όπως έχω πει σε πάρα πολλούς η διαφορά μας είναι ότι εγώ ότι έχω να πω το λέω ΕΠΩΝΥΜΑ χωρίς να κρύβομαι!
Τάσος

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...