28 Νοε 2009

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Η αγωνιστική κατρακύλα του Απόλλωνα Καλυθιών συνεχίστηκε και σήμερα με την εντός έδρας ήττα 1-0 από την ΑΕ Κατταβιάς. Η αγαπημένη μας ομάδα πραγματοποίησε άλλη μία κακή εμφάνιση και πλέον είναι φανερό ότι το έμψυχο υλικό είναι λίγο για τον στόχο της ανόδου στην Α' κατηγορία.
Ο Απόλλων πίεσε στα πρώτα 15', είχε σουτ στο δοκάρι με τον Κισσανάκη, ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού, αλλά στην συνέχεια οι φάσεις που δημιούργησε ήταν ελάχιστες.
Η Κατταβιά ήταν καλή στις αντεπιθέσεις και πέτυχε το γκολ της νίκης στο 50' εκμεταλλευόμενη τραγικό λάθος της άμυνας του Απόλλωνα.
Το παιχνίδι τελείωσε με τρεις κόκκινες, δύο για τον Απόλλωνα (Θάνος για εξύβριση, Κόκα για κτύπημα σε αντίπαλο) και μία για την Κατταβιά.
Η σύνθεση του Απόλλωνα: Κούτρης, Μοσχιδιού, Σ. Κώστας (70' Χατζηδημητρίου), Ηλίας (75' Γ. Βιτσέντζος), Τσοπάνογλου, Κόκα, Κυριαζής, Κοσμάς, Μπρισνόβαλης, Λαζαρίδης, Κισσανάκης (70' Θάνος).
* Το παιχνίδι διεξήχθη υπό το φως των προβολέων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

einai fanero pws thn omada thn kanane san ta moutra tous autoi pou thn riksane kai oi opoioi to paizoun kai kala dioikish.kai ta lathi tous ta rixnoune sinexeia stous paiktes kai pws mono autoi ftene sinexos kai kaneis alos.auto exw na po file mou.sinxarithria gia to kalithies.blogspot.com sou euxomai oti kalhtero..!

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...