25 Φεβ 2010

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ!





Το 2002 μία ομάδα νεαρών ανήσυχων Καλυθενών δημιούργησε μία ερασιτεχνική ταινία με θέμα τα ναρκωτικά. Είχαν προηγηθεί συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή του Προφήτη Αμώ κάτι που ευαισθητοποίησε τα παιδιά. Σήμερα αυτή η ταινία γίνεται επίκαιρη και στέλνει, σε όλους, το μήνυμα ότι όποιος μπλέκει με την διακίνηση παράνομων ουσιών στο τέλος καταλήγει (αργά ή γρήγορα) στην τσιμπίδα του νόμου.
Στους ρόλους των ηθοποιών οι Χρήστος Αργυρού, Λέλης Σαββιού, Τάσος Χατζηγεωργίου, Αργυρώ Πολυχρόνη, Μαρία Πολυχρόνη, Μαρία Κτενά, Ειρήνη Ζερβού, Κώστας Κοντός, Μαριάνθη Κοντού, Γιώργος Παπαγεωργίου, Μίκα Σαββούλη, Βασίλης Καραγιάννης, Νίκος Νικολός, Βασίλης Δημητραδιού, Νίκος Νικολός, Στέργος Νικολός, Κατερίνα Τσακίρη, Τάσος Γαλατάς, Μιχάλης Γαλατάς, Βασίλης Γαλατάς, Νίκος Ζερβός και Μάρκος Μάστορας.
Βέβαια η ερασιτεχνική ταινία έχει και τις αστείες στιγμές της. Σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζεται νέα ερασιτεχνική κωμωδία. Απολάυστε την!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τάσο με τόσους ηθοποιούς είναι υπερπαραγωγή και όχι απλά μια ταινία.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στα παιδια ολα ηταν υπεροχοι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ,
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΓΥΡΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...)

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΩΤΡΙΛΛΗΣ.Σ.Β.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...