17 Φεβ 2010

ΠΑΓΙΔΑ ΘΑΝΑΤΟΥ Η ΡΟΔΟΥ-ΛΙΝΔΟΥ


atixima afadu from KOSMOS TELEVISION DODECANESE (ww on Vimeo.


Τα έργα στη Ρόδου-Λίνδου δεν τελειώνουν και πλέον οι παγίδες θανάτου βρίσκονται σε κάθε χιλιόμετρο από το Φαληράκι μέχρι τα Κολύμπια.
Το ρεπορτάζ της τηλεόρασης ΚΟΣΜΟΣ είναι αποκαλυπτικό. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ρόδου οδηγός που έπεσε σε λάκκο των έργων, χωρίς σήμανση, που εκτελούνται για τη διαπλάτυνση της Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου στο ύψος του δήμου Αφάντου.
Στο ίδιο σημείο μετά από τρεις ώρες έπεσε ακόμα ένα αυτοκίνητο, κινούμενο από Αφάντου προς Κολύμπια, αφού δεν υπήρχε ούτε φωτισμός ούτε και σήμανση για την προστασία των οδηγών.
Οπως ανακοίνωσε σήμερα η Νομαρχία: Συνάντηση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του νομάρχη την Παρασκευή (19/2) στις 11 το πρωί, με αντικείμενο την πορεία των έργων στην Εθνική Οδό.
Η συνάντηση γίνεται μετά από αίτημα των επιχειρηματιών της περιοχής Αφάντου, και ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης έχει ζητήσει να παρίσταται και εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας.
Οι επιχειρηματίες και οι "άρχοντες" του Φαληρακίου αφήνουν τη μοίρα της περιοχής στην τύχη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...