31 Μαρ 2010

ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ
















Διπλή επίθεση για την κατάσταση που επικρατεί στο Φαληράκι λίγο πριν ξεκινήσει η τουριστική περίοδος δέχθηκε η δημοτική αρχή Καλλιθέας.
Την στιγμή που οι πρώτοι τουρίστες έφτασαν στο ξενοδοχείο APOLLO BEACH η κατάσταση στο τουριστικό θέρετρο δεν είναι ιδανική.
15 φωτογραφίες με... στραβά του Φαληρακίου δημοσιεύτηκαν στο δημοφιλές γκρουπ του facebook "ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΡΟΔΟΥ" (περισσότερα από 6.000 μέλη) με την εξής περιγραφή: ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΡΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΛΞΕΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΑΣ. Κοι ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ...
Επίσης εκδόθηκε ψήφισμα διαμαρτυρίας και από το σύλλογο Ενοικιαζομένων δωματίων στο οποίο αναφέρονται, μεταξύ των άλλων τα εξής:
"Ο Δήμος Καλλιθέας, ο μεγαλύτερος τουριστικός δήμους του νησιού, έχει από καιρό πάψει να είναι το σημείο συνάντησης των επισκεπτών μας, η εικόνα του Φαληρακίου είναι χειρότερη από ποτέ και ο δήμαρχος Γιάννης Ιατρίδης πιο αδιάφορος και πιο κουρασμένος από ποτέ δεν φρόντισε να κάνει καμία προετοιμασία για τη νέα τουριστική περίοδο. Τα έργα ημιτελή, οι υποδομές ανύπαρκτες, η καθαριότητα ελλιπής από κάθε σημείο και η τραγική εικόνα που παρουσιάζει το Φαληράκι παραπέμπει σε τριτοκοσμική χώρα… Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να ζητήσουμε την έκτακτη σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλα αυτά τα προβλήματα τα οποία η δημοτική αρχή αγνοεί επιδεικτικά. Παράλληλα θα ζητήσουμε την αναπροσαρμογή των τελών φωτισμού και ύδρευσης για να αρθεί μια αδικία χρόνων.
Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους τουριστικούς δήμους του νησιού, όπου κι εκεί η κατάσταση είναι απαράδεκτη και για το λόγο αυτό θα πρέπει και η ΤΕΔΚΔ να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και τι αποφασισαν εκει στο Δημο να κανουν για να βελτιωθει η κατασταση??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

em theloume kai tourismo pigenete allou na deite pos einai !!!

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...