23 Απρ 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς δέχθηκε την Πέμπτη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, τη Βουλευτή Δωδεκανήσου κα. Μίκα Ιατρίδη.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο συντονισμός και η καλύτερη οργάνωση της Εθνικής Συνδιάσκεψης του κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Απριλίου 2010 στη Ρόδο, παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα την απουσία μέτρων στήριξης και προβολής του τουριστικού προϊόντος στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες.
Η Εθνική Συνδιάσκεψη αποτελεί σταθμό της πορείας μας προς το 8ο Τακτικό Συνέδριό μας που θα επικυρώσει τα συμπεράσματα ενός βαθύτατου, δημοκρατικού διαλόγου με την κοινωνία, που σηματοδοτεί το καινούριο ξεκίνημά της Νέας Δημοκρατίας.
Οι Δημοτικές Συνελεύσεις της ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου, αρχίζουν από τον δήμο Αφάντου , το Σάββατο 24 Απριλίου 2010 και ώρα 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων <<ΠΕΛΛΟΥ>> στο τέρμα της οδού Περνού. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθούν:
Στον Δήμο Αρχαγγέλου, το Σάββατο 24 Απριλίου 2010 και ώρα 7.30 το βράδυ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στον Δήμο Ιαλυσού, την Κυριακή 25 Απριλίου 2010 και ώρα 6.00 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο Λυκείου.
Στον Δήμο Καλλιθέας, την Κυριακή 25 Απριλίου 2010 και ώρα 8.00 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Νεκταρίου στο Φαληράκι.
Τέλος, στον Δήμο Ροδίων, την Δευτέρα 26 Απριλίου 2010 και ώρα 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων στο <<ΑΚΤΑΙΟΝ>> θα πραγματοποιηθεί Συνέλευση Κομματικών Στελεχών του Νομού, με την παρουσία στελεχών του Τομέα Κινητοποίησης της Γραμματείας Οργανωτικού και τη συμμετοχή του Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Αιγαίου –Κρήτης Γιώργου Λουλουδάκη, του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Χρήστου Κασαλιά και του Τομεάρχη Νίκου Μπακογιάννη.
Η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου, καλεί όλα τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος να συμμετάσχουν στις ανάλογες προαναφερόμενες διοργανώσεις, για την κατάλληλη προετοιμασία σε επίπεδο Νομού, ενόψει της προσυνεδριακής Συνδιάσκεψης και της αφίξεως του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...