16 Ιουν 2010

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ


Από επισκέπτη του blog λάβαμε, για δημοσίευση, το παρακάτω mail:
Το 2009 ο δήμος μας που πάντα κάνει ότι το καλύτερο για μας,αφαίρεσε τις άσχημες πινακίδες απο το φαληρακι που ηταν παράνομες (ενώ ο δήμος μας είναι νομιμότατος...) η οποία αφαίρεση πιστεύω είχε αποτέλεσμα να χαθούν μερικές χιλιάδες ευρώ από τα ταμεία όλων μας εκτός της euromedica και μερικών εκλεκτών που όπως καταλαβαίνετε δεν έχουν αφαιρέσει της πινακίδες τους.
Αποδειξη η ταμπέλα στον πλάτανο πάνω στην κολόνα του φωτισμού και ο καινούργιος νομός που θα περάσει ... στον δήμο μας για την απαγόρευση της διέλευσης των αυτοκίνητων κοντά από το mcdonald διότι εμποδίζουν στην τοποθέτηση των εμπορευμάτων γνωστού επιχειρηματία στην αυλή του από άσφαλτο.
στην Φώτο βλέπετε δυο καλαίσθητες πινακίδες οι οποίες δεν αφαιρεθηκαν λογω ομορφιάς για να στολίζουν το φαληρακι απο το 2009.
ΥΓ. Προσοχη δεν εχω τιποτα με την δημοτικη αρχη αυτοι την δουλεια τους κανουν

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε φαίνεται ότι θα ήθελες αν μπορούσες να γράψεις περισσότερα.Δεν είμαι σε θέση να σου πω αν έχεις δίκιο ή άδικο αλλά δείξε μας και μια φωτογραφία από το κατάστημα σου για να δούμε πόσο καλαίσθητο και νόμιμο είναι.Αν έχεις την καλοσύνη δείξε μας και μια φωτογραφία πριν κατεβάσεις την πινακίδα σου που είχε ως συνέπεια να χάσεις μερικές χιλιάδες ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΙΣΟΤΙΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΩΚΟΥΝ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ π.χ. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ή ΑΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ EPSILON.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...