9 Ιουλ 2010

ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΞΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥ


Αυτή είναι η τηλεοπτική εκπομπή στο Αγγλικό ITV το 2001-2002 που ουσιαστικά άλλαξε τη "μοίρα" του Φαληρακίου. Από ένα θέρετρο για νεαρούς, κυρίως, επισκέπτες, το Φαληράκι μετατράπηκε σε επίκεντρο των Βρετανικών media με αποτέλεσμα να ξεφύγει η κατάσταση και να χαθεί ο έλεγχος τα καλοκαίρια 2003-2004 και τελικά να αρχίσει η... κατηφόρα που συνεχίζεται ως σήμερα. Αποσπάσματα από το reality του club 18-30 εξακολουθούν να κυκλοφορούν στο ανεξέλεγκτο internet.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

BROMIARITES AYTOI POY TO GIRISAN TO VIDEO NA MIN XANA PATISOYN EDO. AN TOYS AFINA NA DISKEDASOYN MONOI TOYS DEN 8A EIXE TETIA EGTROPA GIATI GIA NA OIKONOMISOYN TA PRAKTORIA KAI OI XENAGOI TOYS KANANE OTI 8ELAN .ASTE TOYS NA DISKEDAZOYN MONOI TOYS KANNIBALOI.KAI TO ITV NA MIN XANAPATISI EDO KAI OPIS ALLOS KANH TO IDIO 8A TOY ALLAXOYME TA FOTA!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

δυστηχως αυτα τα παλιοπαιδα μαζι με την επιχορηγηση καποιων φιλαργυρων επιχειρηματιών μας κατεστρεψαν το Φαλιρακι και εδιωξαν τον καλό τουρισμο μια για παντα!

ΚΑΙ ΜΗ ξεχνάτε
Παραλιες υπαρχουν και σε αλλα μερη του κοσμου με καλυτερες παροχες υπηρεσιων

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...