21 Αυγ 2010

ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ ΣΩΤΡΙΛΛΗΣ-ΦΛΕΒΑΡΗΣ



xatzhmarkos parousiash from NewsKosmos.com on Vimeo.


Δύο δικοί μας άνθρωποι κατέρχονται στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με την παράταξη του προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου.
Ο Θωμάς Σωτρίλλης από τις Καλυθιές, κάτοικος Φαληρακίου, είναι 59 ετών, γιατρός (ουρολόγος) στο Νοσοκομείο Ρόδου. Έχει τρία παιδιά. Είναι συνδικαλιστής στην ΕΥΝΑΠ. Διετέλεσε πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Δωδεκανήσων την περίοδο 1999 – 2003 και Νομαρχιακός Σύμβουλος έως το 2006. Πριν την εφαρμογή του Καλλικράτη είχε εκφράσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει το δημαρχικό θώκο του δήμου Καλλιθέας.
Το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοινώθηκε και η υποψηφιότητα του κ. Γιάννη Φλεβάρη με το ψηφοδέλτιο Χατζημάρκου. Ο δικηγόρος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας βρέθηκε στο πάνελ δίπλα στον πρόεδρο του ΕΒΕΔ.
Ο κ. Φλεβάρης εξέφρασε την πίστη του στην πρόταση του Γιώργου Χατζημάρκου, διότι «είναι έξω και πέρα από κομματικούς φραγμούς» και δήλωσε ότι αποτελεί τιμή για τον ίδιο η συμμετοχή στην Κίνηση που δημιουργήθηκε. Παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του «η Ρόδος να είναι η έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου», για την οποία θα αγωνιστεί μέσα από τις τάξεις της Δημοτικής κίνησης «Η Ρόδος Μπροστά», γιατί την οποία τόνισε ότι «οι επόμενες ημέρες θα δείξουν ότι είναι πραγματικά μπροστά».

* Το blog θα στηρίξει και θα παρουσιάσει όλους τους Καλυθενούς υποψηφίους στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...