13 Αυγ 2010

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ


Τουρίστρια που έκανε διακοπές στο Φαληράκι ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο στο διαδίκτυο. Στο πρώτο μέρος του βίντεο περιγράφει στην κάμερα τον τρόμο που ένιωσε όταν την "κυνήγησε" κάποιος που οδηγούσε τζιπ σε κάποιο λόφο (μάλλον μετά την Καθαρά προς Γυμνιστές, Προφήτη Αμμώ.), αλλά κατάφερε να ξεφύγει τρέχοντας και μπαίνοντας σε ένα μικρό ξενοδοχείο.
Στο δεύτερο μέρος του βίντεο βλέπουμε τη διαδρομή που έκανε κάθε πρωί τρέχοντας δίπλα στη θάλασσά μας. Σε κάποιο σημείο διακρίνεται και το τζιπ με τον οδηγό που η τουρίστρια υποστηρίζει ότι την φόβισε αρκετά με την συμπεριφορά του.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειναι αληθεια οτι τον τελευταιο καιρο κυκλοφορουν πολλοι υποπτοι στο Φαλιρακι, που επιλεγουν να κανουν τις μαγκιες τους στις περιοχες περα απο το κεντρο!!!

Εμείς απλα δε θα κανουμε τίποτα μπορουμε να κοιμόμαστε ήσυχα εδω στην
Αιλία Καπιτωλίνα!

συντομα θα χτισουμε και εμεις το τειχος των δακρυων οταν θα φυγουνε ολοι οι τουρίστες

Ανώνυμος είπε...

giati den phge sthn asthnomia...
na to pei?

Ανώνυμος είπε...

AN DEN EXEI KANI KATAGELIA TI MERA POY EGINE SAN IPOPTO MOY FENETE MIPOS EINE FARSA. OXI OTI DEN MPORI NA EXEI GINH.ALLA POLA PSEMATA DEN DOMIZO

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...