25 Αυγ 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Στο mail του blog έφτασε η παρακάτω καταγγελία που δημοσιεύεται μετά από πολύ σκέψη. Η περιοχή μας έχει αλλοιωθεί και κινδυνεύει να χάσει, οριστικά, τον τουριστικό της χαρακτήρα.
"Δεν πίστευα ότι θα έγραφα αυτό το mail ποτέ,ούτε ότι θα γινόμουν δέκτης "επίθεσης" από έγχρωμο φιλοξενούμενο του τόπου μας. Ας πούμε ότι ήμουν πάντα ρομαντική και πίστευα ότι και οι μετανάστες υποφέρουν μακριά απ'τις πατρίδες τους(μεχρι απόψε που τα χρειαστηκα).
κάνοντας μια μεταμεσονύχτια βόλτα με το αμάξi (κι ενω συνέχισα να βρίσκομαι εντός) φτάνοντας στην παραλία στο Aquarious ένας εγχρωμος (ερχόμενος απ'την παραλία)πλησίασε το αμαξι μου,χτυπησε το τζαμι(προσπαθησε ν'ανοιξει την πορτα)και 'έλεγε "madam sex"επίμονα και συνεχομενα.έβαλα μπροστα κι έφυγα άρον άρον. Τάσο όπως θα λεγα και στις κολλητες μου:αλλο να το σκέφτεσαι κι αλλο να σου συμβαινει.
αν στη θεση μου ήταν κάποια αλλοδαπή που ήθελε απλά να περπατήσει στην παραλία μόνη τι θα γινόταν;
Πίστευα μέχρι απόψε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι θύματα των συγκυριών και χρειάζονται άσυλο. πλέον πιστεύω ότι δεν ανήκουν εδώ.μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν.
με εκτίμηση Σ. Χ"

Τα στοιχεία της καταγγέλουσας είναι στη διάθεση του blog αλλά δεν δημοσιεύονται για ευνόητους λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...