28 Σεπ 2010

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2010









Παραδοσιακές μουσικές και χορούς των νησιών μας απόλαυσαν οι τουρίστες που βρέθηκαν στην πλατεία Φαληρακίου για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού 2010 το βράδυ της Δευτέρας.
Γυναίκες από τα Κοσκινου και τις Καλυθιές και τα μέλη των χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού Οργανισμού χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, ενώ μοντέρνο τόνο έδωσαν τα παιδιά ιδιωτικών σχολών χορού.
Η βραδυά ολοκληρώθηκε με τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα!
* Για πρώτη φορά από τότε που εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στο Φαληράκι δεν δόθηκε στους τουρίστες ούτε ένα ποτήρι κρασί, ούτε καν ένα ημερολόγιο του δήμου Καλλιθέας. Χρήματα όμως για τα πυροτεχνήματα υπήρχαν...
* Από τις 200 καρέκλες στις 150 κάθησαν ντόπιοι που παρακολούθησαν τη γιορτή με αποτέλεσμα, όπως κάθε χρόνο, οι τουρίστες να είναι όρθιοι για 2,5 ώρες.
* Η οδός Ερμού δεν έκλεισε για τα οχήματα με αποτέλεσμα ανάμεσα στους τουρίστες να περνάνε λεωφορεία, ταξί, μηχανάκια και αυτοκίνητα.
* Στο τέλος της εορτής δεν υπήρχε ούτε ένας υπάλληλος του δήμου με αποτέλεσμα τις καρέκλες να μαζέψουν ο πρόεδρος του ΜΕΚΤΟ Γιώργος Κωβαίος και δύο δημότες που φιλοτιμήθηκαν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

a re που καταντησατε το φαληρακι..ακου εκει ο κωβαιος και αλλοι δυο..ο δημαρχος που ητανε εχει αλλουσ 6 μηνες απο τωρα τα παρατησε?

Ανώνυμος είπε...

τώρα αυτή είναι Γιορτή Τουρισμού ;
Δουλευόμαστε μου φαίνεται, όσο καλοί και αν είναι οι παραδοσιακοί χωροί, είμαι 100% ότι οι ξένοι τουρίστες δεν έρχονται διακοπές εδώ για τους χορούς μας αλλά για τη θάλασσα, τις παραλίες, τη νυχτερινή ζωή και την ιστορία μας κυρίως τα αρχαία μας άρα θεωρώ άχρηστες ημέρες και καλά τουρισμού με παραδοσιακούς χορούς, γαι τους γάμους και τα πανηγύρια καλοί είναι ως παράδοση αλλά ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ! ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

e me pre file ti nomizes kai esy ti mera turistu theleis edo exume alla provlimata alyta efto se peiraxe esena ? Afoy ta xereis pos se tetoies giortes einai gia tus goneis na paenoun na kamaronou ta paidia ntous kai mono apo thema ousia OYDEN !
Xairi de tha dume kai afoy den eidame me ton palio ton dimo de prokete na doyme mallon oyte me to NEO !

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...