26 Σεπ 2010

"ΧΑΜΟΣ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Το παρασκήνιο για την κατάρτιση των συνδυασμών στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου "οργιάζει".
Το blog κάνει μία καταγραφή των δεδομένων που ισχύουν μέχρι τώρα και ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η κατάρτιση των συνδυασμών πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 17 Οκτωβρίου.
ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ: Εχουν ανακοινωθεί οι Θωμάς Σωτρίλλης και Γιάννης Φλεβάρης για το δημοτικό ψηφοδέλτιο και ο Στέργος Σαββιού για το τοπικό, ενώ στο τοπικό έχει συμφωνήσει και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νεολαίας Κώστας Συρτσάκος. Τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα το ενδεχόμενο αποχώρησης του Θωμά Σωτρίλλη εξαιτίας "εσωτερικών" διαφωνιών επειδή ο ιατρός επέλεξε να κατέβει στο δημοτικό Καλλιθέας και όχι στο δημοτικό Ρόδου.
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καλλιθέας κ. Τσαλίκης που φερόταν να έχει συμφωνήσει με τον Χατζή Χατζηευθυμίου τις τελευταίες ημέρες δείχνει να καταλήγει στην ομάδα Χατζημάρκου.
ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ: Εχει ανακοινωθεί για το δημοτικό Καλλιθέας μόνο ο Τάκης Τοκούζης. Στο τοπικό Καλυθιών έχουν ανακοινωθεί οι Γιώργος Κωβαίος και Ηλίας Παπανικολάου. Οπως κυκλοφόρησε, έντονα, τις τελευταίες ημέρες με τον Κουσουρνά θα κατέλθει και ο αντιδήμαρχος Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου ενώ παραμένει ανοικτή η περίπτωση του Μιχάλη Βαγιανού. Ακούγονται πολλά ονόματα για το τοπικό όπως οι Σάββας Κώστας, Σάκης Πολυχρόνης, Μιχάλης Σταυρής, Μιχάλης Αντωνίου και Παναγιώτης Αντωνάς. Ο Κουσουρνάς είναι στην ευχάριστη θέση να έχει πολλούς από τις Καλυθιές που επιθυμούν να κατέβουν μαζί του, κυρίως στο τοπικό και ίσως βρεθεί στη δύσκολη θέση να αποκλείσει κάποιους.
ΧΑΤΖΗΕΥΘΥΜΙΟΥ: Ο νυν δήμαρχος Ροδίων θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες τους Μιχάλη (Λάκη) Καφετζή, Διαμαντή Σωτηράκη, Σταμάτη Μπότση και έναν εκ των Σταμάτη Δικησσίδη ή Βασίλη Βιτσέντζο. Αναζητούνται και άλλοι υποψήφιοι.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ: Αν τελικά δεν κατέβει μαζί του ο αντιδήμαρχος Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου θα έχει πρόβλημα στην κατάρτιση αξιόλογου ψηφοδελτίου.
* Από τους νυν δημοτικούς συμβούλους των Καλυθιών στις Περιφερειακές εκλογές θα κατέβουν οι Στέφανος Κυριαζής (Κόκκινος) και Λευτέρης Παπαελευθερίου (Μαχαιρίδης), ενώ δεν έχουν καταλήξει σε αποφάσεις οι Γιώργος Σαρίκας και Νίτσα Αργυρού. Εκτός εκλογικής μάχης επιλέγουν να μείνουν οι Γιώργος Κώστας, Τάσος Αναστασάς και Βασίλης Λεβέντης. Με τον συνδυασμό Κόκκινου στις Περιφερειακές εκλογές κατεβαίνει και η Ροδούλα Σαρίκα-Κουμπιάδη.
* Το ερώτημα είναι ποιον θα στηρίξουν ο Γιάννης και η Μίκα Ιατρίδη...
* Ολοι οι συνδυασμοί αναζητούν γυναίκες με παρουσία και κύρος στην τοπική μας κοινωνία. Οι γυναίκες θα πρέπει να αποτελεούν το 1/3 των υποψηφίων, δηλαδή δύο σε κάθε τοπικό ψηφοδέλτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...