17 Οκτ 2010

ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ-ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ

Οριστικοποιήθηκαν τα ψηφοδέλτια που αφορούν την περιοχή μας.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ
Στέλιος Ρηνιού (Ψίνθος)
Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου (Καλυθιές)
Τάκης Τοκούζης (Καλυθιές)
Βασίλης Ψυλλάκης (Κοσκινού)
Κώστας Κωτσάκης (Κοσκινού)
Ηλίας Παπανικολάου (Καλυθιές)
ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ
Ελένη Γρηγορίου
Χρυσούλα Κώστα
Μαρία Σεντεμέντε
Μιχάλης Σταυρής
Σάββας (Σάκης) Πολυχρόνης
Παναγιώτης Αντωνάς

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ
Γιάννης Φλεβάρης (Καλυθιές)
Δημήτρης Τσαλίκης (Καλυθιές)
Νίκος Μανωλάγκας (Κοσκινού)
Βασίλης Κωστομοίρης (Ψίνθος)
Μπάμπης Σαρρής (Καλυθιές)
Γιώργος Ιατρίδης (Καλυθιές)
ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ
Μιχάλης Βαγιανός
Κώστας Συρτσάκος
Στέργος Σαββιού
Σάββας Κώστας (πρόεδρος ΚΤΕΛ)
Τσαμπίκα Μοσχή
Αναστασία Κασταμούλα

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αναλωθήκαμε στην αρχή με το ύψιστο ερώτημα πόσοι δήμοι στο νησί; Συνεχίσαμε, σκεπτόμενοι, ποιοι τοπικοί και ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα υλοποιήσουν το όραμα για την ανάπτυξη. Συζητήσαμε για το καινούργιο, τον Καλλικράτη εννοώ, αυτόν που θα δώσει πλούτο προοπτική, ευημερία πνευματικοοικονομική στον τόπο, αυτόν που θα φέρει το καινούργιο. Διαβάζοντας όμως τα ονόματα, τα ‘υλικά’ υλοποίησης του νέου κατάλαβα ότι το νέο ετοιμάζεται να χτιστεί από ‘υλικά’ κατεδαφίσεις.
Τι έχουν όλοι αυτοί άραγε νέο να προσφέρουν, που τόσα χρόνια δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν; Τι ήταν άραγε αυτό που τους εμπόδιζε; Ακούγεται ψιθυριστά, όταν μιλούν με αντιφρωνούντες, ότι έφταιγε ο αρχηγός και όταν μιλούν, οι ίδιοι άνθρωποι, με ανθρώπους της απερχόμενης εξουσία τότε η αποκτηθήσα εμπειρία είναι εφόδιο για να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους. Βλέπετε το ‘ψηφουλάκι’ έχει την ίδια αξία και από τους μεν και από τους δε.
Ανάμεσα στους επαγγελματίες της πολιτικής και μερικοί αγνοί αγωνιστές που δυστυχώς, όπως και σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, είναι βέβαιο ότι θα χαθούν μέσα στις ανίερες συμμαχίες των καρχαριών της πολιτικής.
Είναι δε άξιο προσοχής να ερωτηθούν οι υποψήφιοι και να μάθει ο κόσμος πως θα υπηρετήσουν ένα δήμο, τον ενιαίο εννοώ, τον οποίο με μεγάλη ευκολία χρέωσαν όταν ψήφιζαν την σύναψη δανείου με το επιχείρημά ‘….οι άλλοι θα ξεπληρώσουν το Δάνειο’.
Είναι άξιο προσοχής από τους ψηφοφόρους να ρωτήσουν και να πάρουν απαντήσεις από τους υποψηφίου και τα υποψηφιόπουλα – ποιητική αδεία ο όρος – τι δεσμεύσεις πήρανε από τους επικεφαλείς τους σε φλέγοντα θέματα όπως:

• Στις 1/1/2011 τα απορρίμματα του δήμου αρχαγγέλου θα καίγονται ανεξέλεγκτα ή θα διασχίζουν την Ρόδου - Λίνδου με ότι αυτό συνεπάγεται , για να φτάσουν στον μοναδικό ΧΥΤΑ του ενιαίου πλέον Δήμου;
• Στις 1/1/2011 με ποιο καθεστώς θα γίνουν οι πλειστηριασμοί για τα πόστα των ομπρελάδων, θαλασσίων σπορ κλπ. Με ότι ισχύει στο υπόλοιπο νησί η με το νεφελώδες καθεστώς του πρώην δήμου Καλλιθέας;
• Στις 1/1/2011 ποιος θα είναι ο σχεδιασμός για τα λύματα Αρχαγγέλου και Αφάντου θα καταλήξουν στον ανεπαρκή ΒΙΟΚΑ Ρόδου στο Βόδι;

Θέλω σ’ αυτό το σημείο να ομολογήσω ότι με όσους συνομίλησα και, πιστέψετε με ήταν πολλοί, κανείς δεν μου έδωσε πειστικές απαντήσεις σ’ αυτά και μια σειρά άλλων ερωτημάτων.
Ένα σύνθημα επικρατεί ‘άσε να βγούμε και βλέπουμε’. Πουθενά πρόγραμμα πουθενά δεσμεύσεις . Ελπίζω όμως στις 7/11/2010 οι πολίτες δεν θα δώσουν δια της ψήφου τους ανοιχτή επιταγή. Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση από το ταμείο.

Ανώνυμος είπε...

καποιοι το εχουν κανει οικογενειακο επαγγελμα ελεος

Ανώνυμος είπε...

TORA TIN EXOYME PATISI 8A FEROUN TA STRABA STO XORIO MAS LIMATA SKOYPITIA TSIGANOYS METANASTES KLEFTES KAI OTI ALLO GIA NA XALASOYN TO XORIO KAI TO FALIRAKI ESOIS POY 8A EKLEGITE AFOY ZITATE PSIFO KANONISTE META NA EXETE KAI TO KEFALI PSILA META NA MAS BLEPETE STO PROSOPO KAI OXI NA PATE NAKRIFTITE META TIS EKLOGES

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε μα είναι ήδη όλα τα στραβά μαζεμένα στο χωριό μας.

Ανώνυμος είπε...

Υπό το κλίμα της εποχής και της δυστυχίας, απογοήτευσης που επικρατεί λόγο της κρίσης και των πολιτικών λαμογιών που μας έφεραν σε αυτήν, είναι ΝΤΡΟΠΗ και ΞΕΦΤΙΛΑ να βλέπεις συγχωριανούς σου να κατεβαίνουν στις ΕΚΛΟΓΕΣ με τους συνδιασμούς των 2 αυτών κομμάτων που κατέστρεψαν την Ελλάδα !
ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ ΔΥΣΩΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Τάσο με το συνδυασμό του Χατζημαρκου είναι και ο ουρολογος μας κ Θωμάς Σωτριλλης για το δημοτικό συμβούλιο της Ρόδου! Εχει και συνεχιζει να βοηθά τους Καλυθενους (αλλα και μη συγχωριανους μας) που εχουν προβλήματα υγείας!
Ελπίζω όλοι(που θα ψηφισουμε Χατζημαρκο) να τον τιμήσουμε με τη ψηφο μας για την προσφορα του.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...