15 Οκτ 2010

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΙΑΤΡΙΔΗ






Παρουσία 400, περίπου, ατόμων ο δήμαρχος Καλλιθέας, το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Καλυθιών, έκανε απολογισμό των 24 χρόνων παρουσία τους στον δημόσιο βίο της περιοχής μας. Ο κ. Ιατρίδης θυμήθηκε τι παρέλαβε ως κοινοτάρχης Καλυθιών, παρουσίασε τα έργα που υλοποίησε ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και την οικογένειά του και ζήτησε συγνώμη για τα λάθη και τις δυσαρέσκειες που προξένησε.
Υπήρχαν ανθρώπινες στιγμές στην ομιλία του που λίγησε, υπάρχαν και πολιτικές στιγμές που ύψωσε τον τόνο της φωνής του.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην αναστύλωση της Καλλιθέας, την ολοκλήρωση του αποχετευτικού Καλυθιών-Φαληρακίου και την υλοποίηση υποδομών στο χώρο της εκπαίδευσης και του αθλητισμού.
Το παρών στην ομιλία έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Ρηνιού, Κωνσταντίνου και δημοτικοί σύμβουλοι από τις Καλυθιές. Απουσίασαν ο αντιδήμαρχος Ηλίας Ηλιάδης και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι από Κοσκινού και Ψίνθο με μοναδική εξαίρεση την παρουσία του Νίκου Μανωλάγκα.
Στην πρώτη γραμμή των παρευρισκόμενων έδωσε το παρών ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Χατζημάρκος, ο δήμαρχος Ιαλυσού κ. Στάγκας, ο αντιδήμαρχος Ροδίων κ. Σακελλαρίου καθώς και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Χαράλαμπου Κόκκινου.
Στους παρευρισκόμενους μοιράστηκε έντυπο με τον απολογισμότ των 12 χρόνων του δήμου Καλλιθέας.
Ο κ. Ιατρίδης δεν ξεκαθάρισε αν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές αλλά ευχαρίστησε τον κόσμο για το όμορφο ταξίδι που του προσέφερε και είπε με νόημα ότι "έκλεισε ο κύκλος του ως επικεφαλής στην αυτοδιοίκηση".

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΝΝΟΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ?ΕΝΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ,ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΚΦΩΝΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..ΕΝΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΕΝΟΣ ΜΟΝΟΥ ΧΩΡΙΟΥ?Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΨΙΝΘΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΙΑΤΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ..(ΝΑΙ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΡΗΝΙΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ-ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΛΛΩΣΤΕ)...

Ανώνυμος είπε...

Και εσύ πήρες πρόσκληση φίλε γιατί δεν πήγες?Οφείλεις μία απάντηση.Κατ άλλα έχεις δίκιο.

Τάσο που είδες τους τετρακόσους?

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΕΛΕΙΨΕ Ο ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΡΟΔΟΥ κ. Κϋριος Κουσουρνάς ΕΝΩ ΕΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ Ο ΣΚΙΩΔΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΥΠΟΣΤΡΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΝΔ ΚΑΙ ΛΑΟΣ κ. Κύριος ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΒΑΣΤΑΖΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΟΥ κύριο ΣΤΑΓΚΑ & ΣΙΑ Άρφα έΨΙΛΟΝ.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...