6 Νοε 2010

ΕΧΑΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε σήμερα ο Απόλλων Καλυθιών, αλλά παρέμεινε 1ος στον βαθμολογικό πίνακα αφού δεν κατάφεραν να νικήσουν οι διώκτες του. Η ήττα του Απόλλωνα οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, στο ότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο σε όλο το παιχνίδι αφού μόλις στο 3' αποβλήθηκε ο τερματοφύλακάς του.
Οι λεπτομέρειες του αγώνα από το www.news12.gr.
Ματσάρα με τα όλα της έγινε στο Οικονομίδειο όπου η Αναγέννηση νίκησε 5-3 τον Απόλλωνα Καλυθιών. Το εντυπωσιακό ωστόσο δεν είναι τόσο το σκορ, όσο το ότι μέχρι και το 89΄ η Αναγέννηση προηγούνταν 3-1.
Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης έπαιξε η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Καραγιάννης στο 3ο λεπτό, με αποτέλεσμα οι Καλυθενοί να κληθούν να αγωνιστούν σε όλο τον αγώνα με παίκτη λιγότερο. Στο 19΄ ο Αντώνης Γεωργαλλής άνοιξε το σκορ ενώ στο 25΄ ο Κρομμύδας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 34΄ οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι στο παιχνίδι με το Δημητρά, όμως στο 74΄ ο Χατζηνικόλας έκανε το 3-1 για την Αναγέννηση.
Όλα έδειχναν ότι αυτό θα ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, όμως στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι πήρε φωτιά, αφού στο 89΄ ο Στεργιόπουλος σημείωσε το τέταρτο γκολ της Αναγέννησης. Ο Μανέττας με δυο προσωπικά τέρματα στο 91΄ και το 92΄ έκανε το 4-3 για να έρθει στο 95΄ ο Σάββας Παφιάκης και από κοντά να διαμορφώσει το τελικό 5-3.

Αναγέννηση Ιάλυσος: Ζουρδής, Αξιώτης (70’ Στεργιόπουλος), Φωτεινής), Πιτσουρδάκης), Κρομμύδας, Παφιάκης, Μπιγκό, Αθηναίος, Καρπαθάκης, Α. Γεωργαλλής (88’ Αργ. Γεωργαλλής), Σταυλάς (83’ Χατζημιχαήλ)
Απόλλων Καλυθιών: Καραγιάννης, Χατζηγεωργίου (70’ Αλαχούζος), Τσίττας, Κατσιδώνης, Κίτσος (70’ Μανέττας), Σεβδαλής, Δημητράς, Μουτσοντέμι, Αττιτής, Μαυρομούστακος, Παπαδόπουλος (4’ Χατζηνικόλας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...