9 Νοε 2010

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Λόγω προβλημάτων στο σύστημα καταμέτρησης και μηχανογράφησης της Νομαρχίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η σταυροδροσία των υποψήφιων Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Τετάρτη.
Η αγωνία για τους 4 συμβούλους που θα εκπροσωπήσουν το δήμο Καλλιθέας στο νέο δημοτικό συμβούλιο είναι μεγάλη. Οριστικά η εκπροσώπηση θα είναι 2 από τον Κουσουρνά και 2 από τον Χατζημάρκο αφού η παράταξη του ΚΚΕ δεν εκλέγει εκπρόσωπο από το δήμο Καλλιθέας.
Δεδομένη πρέπει να είναι η εκλογή των Αθηνόδωρου Κωνσταντίνου (από την παράταξη Κουσουρνά) και Γιάννη Φλεβάρη (από την παράταξη Χατζημάρκου) που και στο υπόλοιπο του νησιού συγκέντρωσαν αρκετούς ψήφους και διατήρησαν την πρωτιά που πήραν από τους δημότες Καλλιθέας.
Για τη δεύτερη θέση στην παράταξη Κουσουρνά το προβάδισμα που είχε ο Ηλίας Παπανικολάου από τους δημότες Καλλιθέας δείχνει να εξανεμίζεται εξαιτίας της δυναμικής που είχαν στους υπόλοιπους δήμους οι Βασίλης Ψυλλάκης και Στέλιος Ρηνιού. Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης και με καταμετρημένο το 90% των εκλογικών τμημάτων ο Βασίλης Ψυλλάκης είχε περάσει 2ος με 24 ψήφους μπροστά από τον Στέλιο Ρηνιού.
Στην παράταξη Χατζημάρκου οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, τελικά, ο Γιώργος Ιατρίδης θα καταφέρει να περάσει δεύτερος αφήνοντας πίσω τον Δημήτρη Τσαλίκη και τον Νίκο Μανωλάγκα.
Μάχη για την εκλογή του στο ψηφοδέλτιο Χατζημάρκου (ενότητα πόλεως Ρόδου) δίνει και ο ιατρός Θωμάς Σωτρίλλης.
Στην σταυροδοσία των Περιφερειακών Συμβούλων δύσκολη θεωρείται η εκλογή των Λευτέρη Παπαελευθερίου, Στέφανου Κυριαζή και Ροδόυλας Κουμπιάδη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΑΣΣΟ Ο ΡΗΝΙΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΧΙ ;

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...