13 Νοε 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ





Το χωριό μας επισκέφτηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο θριαμβευτής των δημοτικών εκλογών Στάθης Κουσουρνάς. Ο νέος (πρώτος) δήμαρχος του ενιαίου δήμου Ροδίων συζήτησε με κατοίκους Καλυθιών, άκουσε ευχές και προτροπές για σωστή διοίκηση προς όφελος του τόπου.
Στην συνέχεια στο καφενείο της πλατείας συζήτησε με δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, υποψήφιους και στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Κουσουρνάς σε ερώτηση για την προεδρεία στο τοπικό συμβούλιο είπε ότι "θα γίνει ότι προβλέπει η νομοθεσία, δηλαδή ψηφοφορία, αλλά σίγουρα ο πρόεδρος θα προέρχεται από την παράταξη της πλειοψηφίας". Ο κ. Κουσουρνάς συμπλήρωσε με... νόημα ότι "ήδη σε κάποια χωριά είχαν συμφωνήσει πριν τις εκλογές ότι πρόεδρος θα αναλάμβανε ο πρώτος σε ψήφους".
Για το διορισμό αντιδημάρχων ο νέος δήμαρχος δεν μπήκε σε διαδικασία ονοματολογίας αλλά εξήγησε ότι οι 11 αντιδήμαρχοι που προβλέπει το νομοσχέδιο Καλλικράτης θα μπορούν να έχουν και θεματικές και χωρικές αρμοδιότητες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το αδιαχόρητο να υποδεχτούν οι Καλυθιές τον νέο ηγέτη του νησιού, τον φωστήρα της Ρόδο και της Ρώ, τον Γίγαντα της πολιτικής των 12 νήσων..

Λαοθάλασσα των λαοθαλασσών, υπεδέχθει τον κύριο Κυσουρνά απο ό,τι βλέπυμε στις φωτογεγραφίες !
Εισιτήριο κόψανε;

Ενδυματολογικώς δέ, το ντύσιμο τόσο των υποδεχούμενων τόσο και τον υποδεχούντων παραπέμπει σε άτομα συχνάζοντα στα νυχτερινά κέντρα πολιτισμού ή αλλιώς κοινώς γνωστά ως σκυλάδικα.

Ανώνυμος είπε...

Στην τριτη φωτογραφία βλέπετε τον χωρικό αντιδήμαρχο που θα έχει στις αρμοδιότητες του και το Δήμο Καλλιθέας

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος ψύχραιμος αναλυτής καταλαβαίνει την σημειολογία της συνάντησης. Ο άριστος των Καλυθενών για να αναλάβει τισ τύχες του τόπου μας δεν είναι άλλος από τον χωρικό αντιδήμαρχο κ Διακοσταματίου. Οχι δεν διαβάσατε λάθος αλλά δυστυχώς εκεί οδηγούμαστε αφού οι εκλεγέντες δεν συζήτησαν ποτέ πολιτικά με τον τότε επικεφαλής και νυν δημαρχο Ρόδου δεν κατάφεραν ούτε να τον δεσμεύσουν για το ποιος θα εκπροσωπεί τον Δήμο Καλλιθέας αλλά ούτε και για τα μείζονα ανοιχτά μέτωπα τής περιοχής μας. Όποιος αμφιβάλει ας δώσει μια εξήγηση για την παρουσία του ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ στη επίσκεψη, στην πολιτική τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...