8 Νοε 2010

ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ... ΛΑΘΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ!


Σε έναν εκλογικό αγώνα δεν μετράει μόνο το αποτέλεσμα, μετράει και η παρουσία.
Εγώ και οι συνεργάτες μου... μπερδευτήκαμε και κάναμε αγώνα πόρτα-πόρτα στο φεγγάρι αντί στη γη. Δυστυχώς οι ψήφοι από τα... φίλτατα πράσινα ανθρωπάκια δεν ήταν αρκετοί για να πετύχουμε την ανατροπή.
Ο σπόρος του Οικολογικού άνεμου έπεσε στην περιοχή μας και πλέον περιμένουμε να φυτρώσει.
Σας ευχαριστώ
Τάσος Κώστας
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Οικολογικό Ανεμο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να σαι καλά ρε Τάσο μόνο έχε το νού σου και στο πλανήτη αφτόνα κυκλοφορού αδίσταχτοι χωρικοί γεωργοί που τους τέλεψαν οι επιχορηγήσεις και θερίζουν όποιο σπόρο και να φυρτρώσει με αντάλλαγμα τη ψήδο τους σε πράσινοφρουρούς και γαλάζιους καρκαρίες.

Ας ερπίσουμε οτι τη επόμενη φορά θα είναι λιγότεροι εκείνοι οι οποίοι θα ανταλλάξου τη ψήφο τους με τους πρασινοφρουρούς και τους γαλάζιους καρκαρίες και θα πά να ψηφίσουμε σκεπτόμενη επιτέλους και κάναν άλλον.

Εξάλλου τόσο οι πρασινοφρουροί όσο και οι γαλάζιοι καρκαρίες πάνε να γίνουν είδος προς εξαφάνιση στην επικράτια, εφτό τουλάχιστο καταδείχνει η μεγάλη αποχή των δημοτικών και περιφεριακών, ασχέτως που εμείς δεν πάμε σε γύρο δεύτερο όπως οι υπόλοιπη Ελλάς παρά πάμε για πίττόγυρα.

Μα θα με πείς άμαν άλλος τα πλερώνει........ γιατίς όχι ;

Ας έλθει επιτέλους και ο καιρός που θα πούν ένα μεγάλο όχι οι πολίτες πλάι στο σπόρο σου και άλλους, είδομεν λοιπόν είδομεν ως τότες κλάφτα Χαράλαμπε !

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...