5 Δεκ 2010

ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ



Δεν τα κατάφερε ο Απόλλων Καλυθιών στο ντέρμπι κορυφής. Η ομάδα μας ηττήθηκε 1-0 στις Φάνες από τον τοπικό Ακουσίλαο που μας προσπέρασε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Απόλλων δεν ήταν κακός αλλά δεν μπόρεσε να ανταποδώσει το γκολ που πέτυχε στο 50' ο Αφρικανός Ντίξον. Η ομάδας μας έχασε σημαντικές ευκαιρίες με κυριότερες τα δύο δοκάρια του Σεβδαλή στο 60' (μετά από εκτέλεση κόρνερ) και του Δημητρά στο 85' (σουτ από πλάγια θέση) καθώς και την κεφαλιά άουτ του Μανέττα στις καθυστερήσεις από το ύψος του πέναλτι.
Στα τελευταία παιχνίδια είναι φανερό ότι έχουν "μπουκώσει" βασικοί παίκτες όπως οι Σεβδαλής, Αττιτής, Μαυρομούστακος και λείπει πολύ από το χώρο του κέντρου ο τραυματίας Στέργος Σταυρής.
Ο Απόλλων έπαιξε με τους: Καραγιάννη, Κατσιδώνη, Κίτσο, Χατζηγεωργίου, Γενημαχλελή, Αττιτή (80' Ηλία), Σεβδαλή, Μουτσοντέμι, Δημητρά (90' Στάθη), Νικολό (70' Μανέττα), Μαυρομούστακο.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...