3 Φεβ 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ ΣΕ ΙΑΤΡΙΔΗ

maxairidhs iatridhs rodou lindou from NewsKosmos.com on Vimeo.


Δεν έκρυψε τη δυσφορία του ο περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης για τα όσα δήλωσε στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ ο τέως δήμαρχος Καλλιθέας, Γιάννης Ιατρίδης, για τις ευθύνες τόσο του κ. Μαχαιρίδη, όσο και του Στάθη Κουσουρνά, σχετικά με τις κακοτεχνίες της Ε/Ο Ρόδου – Λίνδου, οι οποίες αναδείχθηκαν μετά τις έντονες βροχοπτώσεις της περασμένης Παρασκευής.
Ο κ. Μαχαιρίδης απάντησε πως κάνει ό,τι καλύτερο για τον τόπο και παρέπεμψε τον κ. Ιατρίδη να αναζητήσει τις ευθύνες για τις καταστροφές και το "αλισιβερίσι" στον τότε υπουργό του ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργο Σουφλιά.
Παράλληλα, επέστρεψε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι αν δεν είχε αντιδράσει ο Γιάννης Ιατρίδης, το έργο αυτό θα είχε τελειώσει.
O τέως Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Ιατρίδης το βράδυ της Τετάρτης σε τηλεοπτική του παρέμβαση στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ κατηγόρησε εκ νέου τους Μαχαιρίδη-Κουσουρνά για τα έργο στη Ρόδου-Λίνδου λέγοντας ότι "το ΥΠΕΧΩΔΕ δημοπράτησε αυτούσια την μελέτη που επέβλεψε και κατέθεσε η Νομαρχία Δωδεκανήσου. Μάλιστα ο κ. Ιατρίδης προανήγγειλε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα επιστολή με συγκεκριμένα ερωτήματα προς τον νυν Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και τον νυν δήμαρχο Ροδίων.
Τις τελευταίες ημέρες με τη ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο της επέκτασης του αγωγού λυμάτων προς τους δήμους Αφάντου-Αρχαγγέλου και τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία έγινε φανερή η πρόθεση του τέως δημάρχου Καλλιθέας να μην "αποσυρθεί" από την πολιτική αλλά να είναι παρών με συνεχής δηλώσεις και παρεμβάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...