7 Φεβ 2011

ΛΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥ

limmata falhraki from NewsKosmos.com on Vimeo.


Στην παραλία φαληρακίου από το πρωί αδειάζουν τα λύματα μαζί με όμβρια που είχαν εγκλωβιστεί στο προβληματικό και πλημμυρισμένο αντλιοστάσιο που συνδέεται με το έργο Αρχάγγελος - βοδι. Το συγκεκριμένο αντλιοστάσιο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Καλλιθέας απέναντι από τα ξενοδοχεία Palladium-Ellisium.
Ο υπεύθυνος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Χαραλάμπης δίνει εξηγήσεις στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ για την κατάσταση του έργου το οποίο εκτέλεσε η Νομαρχία Δωδεκανήσου και απευθύνει έκκληση για την άμεση επιδιόρθωση του.
Η ευθύνη της βλάβης βαρύνει και τους Ξενοδόχους της περιοχής οι οποίοι, εκτός των λυμάτων συνέδεσαν προφανώς και τα όμβρια των επιοχειρήσεών τους, με αποτέλεσμα την πλημμύρα και την καταστροφή του αντλιοστασίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ε ΜΕ ΠΡΕ ΛΟΙΖΟ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΑΣΙ ΟΙ ΑΡΚΑΤΖΕΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΠΛΥΜΗΡΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΚΚΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΟΥΝΙΑ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΟΣΦΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΝΙΑΓΑΡΑ ?

ΨΑΡΑΚΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Νο1
ΓΙΑΤΙ ΘΡΕΦΟΥΝΤΕ ΜΕ ΑΡΦΑ ΑΡΦΑ ΦΑΗΤΟ

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...