5 Φεβ 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ

=
Ο πρόεδρος του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών κ. Μιχάλης Σταυρής απέστειλε στον υπουργό Εθνικής Αμυνας κ. Ευάγγελο Βενιζέλο επιστολή με την οποία ζητεί την ενίσχυση του έμψυχου προσωπικού του στρατοπέδου 294 ΤΕ που λειτουργεί στην περιοχή Παναγία Ελεούσα Καλυθιών.
Την περασμένη Παρασκευή κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του κ. Βενιζέλου στη Ρόδο για κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ ο κ. Σταυρής είχε σύντομη συνομιλία μαζί του και του έθεσε το θέμα της λειτουργίας του στρατοπέδου.
Πέρα από την επιστολή στον υπουργό τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Καλυθιών θα συναντηθούν τις επόμενες ημέρες και με τον στρατηγό-διοικητή της 95 ΑΔΤΕ προκειμένου να του θέσουν το θέμα της ενίσχυσης του στρατιωτικού προσωπικού και να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταφοράς στις Καλυθιές μονάδας από την Παστίδα που είχε εξεταστεί και πριν ένα χρόνο αλλά δεν υλοποιήθηκε γιατί χρειαζόταν κάποια έργα υποστήριξης όπως η διάνοιξη δρόμου προς τη Λεωφόρο Τσαϊρι-αεροδρόμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...