19 Φεβ 2011

ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ






Οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή μας δημιούργησαν προβλήματα στην ξύλινη της νέας παιδικής χαράς που έχει κατασκευαστεί στην περιοχή του γυμνασίου Καλυθιών. Οπως φαίνεται στις φωτογραφίες ο φράκτης κατέρρευσε αφού η κακοτεχνία στο τσιμέντο ήταν τέτοια που "έσκισε" από την πίεση των βιδών που συγκρατούσαν τα ξύλα.
Δυστυχώς η εικόνα στην παιδική χαρά δεν είναι ωραία αφού υπάρχουν πεταμένα ξύλα και ένας... λάκκος που δεν ολοκληρώθηκε. Μισές δουλειές σε ένα έργο που έπρεπε να έχει παραδοθεί ολοκληρωμένο εδώ και πάρα πολλούς μήνες.
* Είναι διαπίστωση ότι όσα έργα ξεκίνησαν ή παραδόθηκαν τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν μικρά ή μεγάλα προβλήματα που έχουν να κάνουν ή με τη χρηματοδότησή τους (κλειστό γυμναστήριο) ή με τη λειτουργία τους (αντλιοστάσια αποχετευτικού) ή με την κατασκευή και επίβλεψη της εργολαβίας (νέο δημοτικό σχολείο-πλακόστρωση, πεζοδρόμηση πλατείας)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΜΕΛΕΤΕΣ!!!!
ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΕΦΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!
1)ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ
2)Η ΒΑΣΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.....


->ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΕΦΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ!!!
->ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ ΆΥΤΑ ΤΑ ¨ΕΡΓΑ¨????

Ανώνυμος είπε...

KAKOTEXNIA FOYL MA EINE DINATON NA TRIPAS PANO STIS PLAKES ME DIASTELOMENO 12cm H OPOS TO KANANE EKEI PANO EXEI POLI AERA.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...