9 Φεβ 2011

ΞΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ



Σήμερα το πρωί με εντολή της νέας τοπικής αρχής ξεκίνησε το ξήλωμα των προβληματικών πλακών στην οδό 28ης Οκτωβρίου, μπροστά από τα γραφεία της Αστικής.
Οι πλάκες για την ασφάλεια πεζών και οδηγών θα αντικατασταθούν από χοντρούς κυβόλιθους γκρι χρώματος που "περίσσεψαν" από εργολαβία άλλης περιοχής. Οι πλάκες που αφαιρέθηκαν σήμερα θα τοποθετηθούν σε άλλα σημεία στις Καλυθιές και το Φαληράκι.
Ο κόσμος που έβλεπε τα συνεργεία να δουλεύουν μιλούσε με τα χειρότερα λόγια για το έργο της πλακόστρωσης κατηγορώντας πολιτικούς και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών για τα λεφτά που δαπανήθηκαν χωρίς κανένας να έχει το θάρρος να χρεωθεί την κακοτεχνία πληρώνοντας το ανάλογο τίμημα.
Η τοπική αρχή οφείλει να εξηγήσει στον κόσμο ποιος θα πληρώσει το έργο που ξηλώνεται. Η εξήγηση πρέπει να είναι καθαρή και επιτέλους κάποιος πρέπει να πληρώσει.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

που ειναι ο Ιατριδης να κανει παρεμβαση
??????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Ιατρίδης ξέρει μόνο να κατηγορεί τους Μαχαιρίδη,Κουσουρνά για τις κακοτεχνίες στην Ρόδου-Λίνδου. Ποιος ευθύνεται άραγε κ. Ιατρίδη για τις κακοτεχνίες στο χωριό μας, θα βρεθεί κάποιος να πληρώσει για αυτό η και πάλι αυτός που θα την πληρώσει την νύφη θα είμαστε όλοι οι φορολογούμενοι πολίτες?

Ανώνυμος είπε...

"Η τοπική αρχή οφείλει να εξηγήσει στον κόσμο ποιος θα πληρώσει το έργο που ξηλώνεται. Η εξήγηση πρέπει να είναι καθαρή και επιτέλους κάποιος πρέπει να πληρώσει."

Ονειρέψου! Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να φτιαχτεί σωστά αυτή τη φορά για να μην το ξανά-μανά-ματά-πληρώσουμε!

Αν ήταν όπως τα λες θα είχαν πάρει τον εργολάβο απ' τ' αυτί και θα τον έβαζαν να το φτιάξει απ' την αρχή με δικά του έξοδα και όχι να τα φτιάχνει ο δήμος. Αν είναι έτσι, στην τελική να έπαιρνε την εργολαβία ο δήμος και οι τεχνικές του υπηρεσίες να μας έμεναν και τα φράγκα! Αλλά... γαργάρα! Οι καινούργιοι αν έχουν τα κότσια ας δείξουν το χαρτί με την υπογραφή του παραλαμβάνοντος το έργο! Να ξέρουμε ποιόν να κράξουμε! Τουλάχιστον έστω και έτσι οι "νέοι" κάνουν κάτι. Παρά τα μπαλώματα που έκαναν πριν, πιο καλά έτσι! Αλλά γιατί δεν το ρίχνουν άσφαλτο να τελειώνουμε; Θέλουν να έχουν καλλωπισμένο το δρόμο προς την όμορφη μεγάλη πλατεία-σταυροδρόμι-πάρκινγκ;

Ανώνυμος είπε...

bre vre tzai paloi mas exete katastrepsei oi aplioi pou valate mapa prama kai oi neoi pou xtizete pano sta eripia

MIZENS

MIZENS

MIRIZOU PALIOI + NEOI MIZENS

ZHTO TA VLAKO-STROTA

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...