14 Φεβ 2011

ΚΥΒΟΛΙΘΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΠΛΑΚΩΝ


Ξεκίνησε η αντικατάσταση με κυβόλιθους των σπασμένων πλακών επί της 28ης Οκτωβρίου που ταλαιπώρησαν επί δύο χρόνια οδηγούς και πεζούς.
Πέρα από το ορθό της απόφασης αφού η κατάσταση με τις σπασμένες πλάκες δεν πήγαινε άλλο, η δημοτική αρχή και το τοπικό συμβούλιο όφειλαν να μην κάνουν δουλειές με "ρυθμούς δημοσίου".
Είναι απαράδεκτο για ένα κομμάτι δρόμου 60 μέτρων να έχει αποκοπεί η πρόσβαση προς την πλατείων εδώ και 5 ημέρες. Χρειάστηκαν δύο ημέρες για να ξηλωθούν οι πλάκες (Πέμπτη-Παρασκευή), ακολούθησε Σαββατοκύριακο χωρίς εργασίες και σήμερα το συνεργείο, δουλεύοντας σκληρά, τοποθέτησε κυβόλιθους περίπου στο μισό κομμάτι.
Η δημοτική αρχή και το τοπικό συμβούλιο είχαν υποχρέωση να δημιουργήσουν συνεργεία που θα εργαζόταν διπλές βάρδιες και Σαββατοκύριακο για να μην παρατηρείται η απαράδεκτη εικόνα κλειστού κεντρικότατου δρόμου επί πολλές ημέρες.Και Προσοχή την ευθύνη δεν έχουν οι εργαζόμενοι, αλλά αποκλειστικά οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι που αδυνατούν να κατανοήσουν τα προβλήματα που δημιουργούνται στην εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητας των κατοίκων.
Αλήθεια ποιος θα αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες καταστημάτων στην 28η Οκτωβρίου που εδώ και 2 χρόνια βλέπουν το δρόμο να κλείνει συχνά-πυκνά.
Επίσης ποιος θα απολογηθεί στους δημότες για την κακοτεχνία της πλακόστρωσης και τέλος ποιος θα βρει το θάρρος να εξηγήσει γιατί το έργο πληρώθηκε κανονικά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...