4 Μαρ 2011

ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ





Με πολύ δυσκολία ο Απόλλων Καλυθιών νίκησε σήμερα στην έδρα του 2-0 τον Ηρακλή Μαριτσών και διατηρήθηκε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Απόλλων έβαλε το 1-0 στο 26' με τον Μαυρομούστακο και το 2-0 στο 90' με τον νεαρό Ηλία Γενημαχλέλη. Η ομάδα μας στάθηκε τυχερή στο Β' ημίχρονο όταν οι Μαριτσενοί έπαιξαν καλύτερα και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν σε 1-1.
Η σύνθεση του Απόλλωνα: Καραγιάννης, Κατσιδώνης, Κίτσος, Χατζηγεωργίου, Μάκρας, Παπαδόπουλος (61' Γεωργαλλής), Δημητράς (87' Μαγκαφάς), Μουτσοντέμι, Κεπέρης (75' Γενημαχλέλης), Μαυρομούστακος, Αττιτής.
* Την Τετάρτη 9 Μαρτίου στην 1.00 το μεσημέρι θα ξεκινήσει ο ημιτελικός κυπέλλου Απόλλων-ΑΟ Δικαίου στο γήπεδο Καλυθιών. Η ομάδα μας χρειάζεται την συμπαράσταση των φίλων της για να πανηγυρίσει την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου που θα διεξαχθεί στις 25 Μαρτίου στο γήπεδο Αρχαγγέλου. Οφείλουμε να είμαστε όλοι στις εξέδρες.
* Πριν την έναρξη της σημερινής αναμέτρησης τιμήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην προέδρου του Απόλλωνα, Παναγιώτη Συμιακού. Οι παίκτες του Απόλλωνα τίμησαν τη μνήμη του αείμνηστου Παναγιώτη φορώντας μαύρα περιβραχιόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...