8 Απρ 2011

ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ






Να λοιπόν που η νεολαία του χωριού μας έχει διάθεση για πραγματική προσφορά στον τόπο και δεν είναι μόνο για αραλίκι, αλκοόλ και φραπέ. Σήμερα νέα παιδιά πήραν μπογιές και πινέλα και ξεκίνησαν να βάφουν παλιά σπίτια στις γειτονιές των Καλυθιών με μόνο κίνητρο την ευαισθησία τους για την εικόνα του χωριού.
Μάλιστα υπόσχονται ότι αύριο θα είναι πολλοί περισσότεροι και θα βάψουν σπίτια στο δρόμο από πλατεία προς εκκλησία, στην πορεία που ακολουθεί ο Επιτάφιος τη Μεγάλη Εβδομάδα. Μέσω του blog καλούν όλους τους κατοίκους του χωριού να ενισχύσουν την προσπάθεια ώστε να αλλάξει, προς το καλύτερο η εικόνα του χωριού. Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 11.30 το πρωί στη βρύση κάτω από την εκκλησία.
Το βάψιμο των παλιών σπιτιών θα συνεχιστεί μέχρι και την Μεγάλη Εβδομάδα.
Ας βάλουμε λοιπόν όλοι παλιές φόρμες, ας εφοδιαστούμε με διάθεση, θετική ενέργεια και μεράκι και ας βγούμε στους δρόμους για να κάνουμε το χωριό μας ομορφότερο. Η πρόσκληση απευθύνεται σε ΟΛΕΣ τις ηλικίες.
Τα χρώματα και τα πινέλα της πρώτης προσπάθειας είναι ευγενική χορηγία του καταστήματος ΣΤΑΥΡΗΣ. Φυσικά οι ιδιοκτήτες του είναι άξιοι συγχαρητηρίων.
Την προσπάθεια στηρίζει με υλικά και το τοπικό συμβούλιο Καλυθιών.

2 σχόλια:

Κωστής είπε...

Οι αρχαίοι Έλληνες πρόγονοί μας, έλεγαν:
" Και πάνω από τον πατέρα, τη μητέρα και τους άλλους προγόνους , πιο τίμιο και πιο άξιο είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ!"

Αξιέπαινοι! Μπράβο σας!

Γιαννης είπε...

μπράβο στα παιδιά!

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...