13 Ιουλ 2011

ΞΑΝΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλλιθέας μετά και την αποδοχή της τελευταίας εκταμίευσης ποσού 2.600.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του υπουργείου Οικονομικών.
Κατά τη διάρκεια μάλιστα σχετικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στις Καλυθιές παρουσία του δημάρχου Στάθη Κουσουρνά, του αντιδημάρχου Οικονομικών Νίκου Τσουκαλά, του χωρικού αντιδημάρχου Καλλιθέας Δώρου Κωνσταντίνου, τεχνικών και υπηρεσιακών παραγόντων, αποφασίσθηκε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες αποπεράτωσης του έργου.
Για το σκοπό αυτό θα διατεθούν τα 2 εκατομμύρια ευρώ από τη χρηματοδότηση του υπουργείου Οικονομικών ενώ το υπόλοιπο ποσό των 600.000 ευρώ θα δοθεί για την αποπληρωμή του δανείου που ληφθεί για το σκοπό αυτό. Να σημειωθεί ότι η συνολική δαπάνη του έργου ανέρχεται σε 6.714.000 ευρώ.
«Το μόνο πλέον που απομένει είναι η παράδοση από πλευράς του αναδόχου εργολάβου, του χρονοδιαγράμματος αποπεράτωσης του έργου» αναφέρει ο αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνου και προσθέτει: «Ευελπιστούμε ότι σε ένα χρόνο θα έχει ολοκληρωθεί και θα δοθεί προς χρήση στους Ροδίτες ένα σύγχρονο Κλειστό Γυμναστήριο, 1800 θέσεων. Ένα πραγματικό κόσμημα για το νησί της Ρόδου που προάγει το αθλητικό και εν γένει το πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου».
Εν τω μεταξύ όπως υπογράμμισε ο κ. Κωνσταντίνου κανονικά προχωρούν τα έργα αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν στην περιοχή από τις πλημμύρες του Ιανουαρίου 2011.
Την ικανοποίηση του εξάλλου εξέφρασε ο αντιδήμαρχος και για την τουριστική κίνηση στο Φαληράκι χαρακτηρίζοντας την ως την καλύτερη των τελευταίων ετών. Επεσήμανε δε την αγαστή συνεργασία που έχει με τους τουριστικούς φορείς της περιοχής για την άμεση επίλυση επί μέρους ζητημάτων που προκύπτουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...