13 Οκτ 2011

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ



Διάρρηξη στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στο Φαληράκι Ρόδου σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης. Οι δράστες προτού εισβάλουν στον ναό φρόντισαν να διακόψουν το ρεύμα ρίχνοντας τις ασφάλειες. Στη συνέχεια με λοστό έσπασαν ένα παράθυρο στο πλαϊνό του ναού και προσπάθησαν να παραβιάσουν το παγκάρι. Τελικά έφυγαν απογοητευμένοι αφού δεν τα κατάφεραν καθώς η ενορία που είχε πέσει ξανά θύμα διάρρηξης κατά το παρελθόν είχε εφοδιάσει τον ναό με χρηματοκιβώτιο ασφαλείας. Εν τέλει έμεινα μόνο οι φθορές και οι υλικές ζημιές προς αποκατάσταση σε μια περίοδο που τα οικονομικά των εκκλησιών πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Τους συγχωρούμε και τους ευχόμαστε καλή μετάνοια δηλώνει στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ ο εφημέριος του ναού π. Γεώργιος Τοκούζης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δυστηχως υπαρχουν ακόμα Καλυθενοι που νοικιαζουν τα δωματια τους σε περιεργα ατομα !!!\Ηρθαν στο Φαλιρακι Οκτωβριο για δουλεια?

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...