12 Οκτ 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ - ΙΑΤΡΙΔΗ


Με τον Αντώνη Σαμαρά συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης η Μίκα Ιατρίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να ενημερώσει συνολικά τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για την απαξίωση που υφίσταται η Δωδεκάνησος, αλλά και γενικά ο νησιωτικός χώρος, από τις πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια,συζητήθηκαν τόσο τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Δωδεκάνησα, όσο και οι προβληματισμοί και οι αγωνίες των μόνιμων κατοίκων των νησιών, όπως αυτοί εκφράζονται στη βουλευτή κατά τη διάρκεια των συνεχών επισκέψεων της, σε όλα τα νησιά του νομού.

Τέλος,εκτενής αναφορά έγινε σε οργανωτικά ζητήματα του κόμματος στα Δωδεκάνησα και στις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί ώστε η Ν.Δ. να παρεμβαίνει ουσιαστικά στα ζητήματα που απασχολούν τους Δωδεκανήσιους και να προτάσσει αποτελεσματικά τη δική της αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εφοσον δεν να την εκανε διαγραφη καταλαβαινουμε οτι δεν ειναι αξιος εμπιστοσυνης

Ανώνυμος είπε...

μετά από όλα όσα έχουν βγεί στο φώς της δημοσιότητας για την Μίκα... ο Σαμαράς δεν βρήκε το κουράγιο να κάνει ούτε μια δήλωση ?

..μάλλον όταν βγεί θα κάνει τα ίδια του Γιωργάκι

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...