18 Οκτ 2011

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Καλυθιών είναι αποφασισμένα να υποβάλλουν ομαδική παραίτηση εάν το δημοτικό συμβούλιο κάνει δεκτή την εισήγηση του δημάρχου Ροδίων κ. Κουσουρνά για δημιουργία καταυλισμού τσιγγάνων στην περιοχή των λατομείων στο βουνό Λούκα σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου από το χωριό.
Στην αυριανή σύσκεψη θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις με τα μέλη του τοπικού συμβουλίου να έχουν ενοχληθεί από την ανακοίνωση του δημάρχου χωρίς να τους έχει ενημερώσει για τις προθέσεις του ενώ υπάρχουν προτάσεις και για κινητοποιήσεις των κατοίκων με κλείσιμο δρόμων.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥ!

ΣΤΕΡΓΟΣ είπε...

ΑΣ ΜΑΣΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΥΘΕΝΕΙ ΑΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΡΩΜΟ ΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΣΤΕΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ Ο ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥΤΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΩΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

STI NOTIA RODO GIATI DEN TOYS PERNOYN

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΣΤΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ??

Ανώνυμος είπε...

υποβιβάστηκε το χωριο μας , ετοιμαστείτε να υποβαθμιστεί και το φαληράκι, πως ? όλη αυτή δεν θα αφήσουν τουρίστα για τουρίστα θα τους κλέβουν , θα τους γδάρουν κανονικά !!! να κλείσουμε τους δρόμους να μαζέψουμε λάστιχα για φωτιές .. ξυπνάτε έρχεται η καταστροφή τις περιοχής μας!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

nikokires gia tolmiste na plinete rouxa i kati alo afisteta to vradi na stegnosoun kai an ta ksanadite sfirixteme kleftika!!!! ;) ;) '' AFTO EINAI MONO I ARXI!''

Ανώνυμος είπε...

Μολών λαβέ κύριε Κουσουρνά και οι παρατρεχάμενοι σου.Εαν νομιζεται ότι θα βάλουμε υποθήκη την περιοχή μας και το μέλλον των παιδιών μας είστε πολύ γελασμένοι.Ως πότε θα επιβαρυνεται τον τόπο αυτο όπου τοσα πολλα σας εχει προσφέρει.Λατομέια, βιολογικό, Χυτα,..
Εστω και την υστατη αυτη στιγμη σας συνιστουμε να αποσύρετε οποιαδηποτε σκεψη για εγκατασταση των τσιγγανων στην ευρύτερη περιοχή μας για να μην σας κηρυξουμε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΜΕΓΓΑΥΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ...ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΥΘΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΣΙΓΓΑΝΟΜΑΧΑΛΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΑΚΚΙΑ...Α ΡΕ ΙΑΤΡΙΔΗ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΥΖΗΤΙΟΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ...ΦΤΟΥΣ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

autoi tha mas katastrepsoun to xwrio mas OLOI simera 6:00 sto dimarxio gia na xekinisoume apo ekei!!!

Ανώνυμος είπε...

re oti kai na kanete oi gyftoi de tha erthoyn..as ferete kai 10 dimoiries mat...edo einai kalythies..ante na doyme...

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΣΑ, ΡΟΔΙΑ , ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΧΥΤΑ,ΛΑΤΟΜΕΙΑ,ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ. ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ! ΦΤΑΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

na doume ti allo tha mas fortosoun akoma sto xwrio mas.. tha mas katastrepsoune autoi!! prepei na ksesikothoume OLOI mazi!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!! ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟΥ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΝΑ ΠΟΥΝ ΩΣ ΕΔΩ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ego protino na tous metaferoun ektos rodou na telionoume kai na paroun mazi kai ton kousourna ala kai ta ipolipa filarakia tou opos i tsiggani kanoun tou kefaliou tous kai den tous elegxi kanis etsi kanoun kai i politiki aftou tou topou , ante na pigenete oli mazi mipos kai di aspri mera o topos ......

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...