20 Νοε 2011

ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ





Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο επί 70' ο Απόλλων Καλυθιών νίκησε, σχετικά εύκολα 2-0 τον Εθνικό Αρχίπολης και επέστρεψε στην πρώτη θέση χωρίς συγκάτοικο.
Η ομάδα μας έδειξε σήμερα να έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση αφού δεν επηρεάστηκε από το το ντέρμπι της περασμένης Πέμπτης κόντρα στον ΑΟ Δικαίου.
Επίσης ο Απόλλων δεν επηρεάστηκε από την απουσία του τραυματία Γιάννη Αρχοντούλη.
Η αμυντική τετράδα Κίτσος, Φυλακούρης, Χαζτηγεωργίου, Πλίγκος ήταν εξαιρετική και δεν επέτρεψε να απειληθεί η εστία του Καραγιάννη. Στο κέντρο και την επίθεση ο Απόλλων σήμερα είχε εμπνεύσεις κάτι που ικανοποίηση τους φίλους του. Η ομάδα ολοκλήρωσε μία σειρά δύσκολων αγώνων και σίγουρα ότι βρίσκεται στην κορυφή αποτελεί επιτυχία. Το πρωτάθλημα έχει μακρύ δρόμο και ο Απόλλων μπορεί να παραμείνει ψηλά.
Ο προπονητής Δημήτρης Δογιάμας χρησιμοποίησε τους: Καραγιάννη, Φυλακούρη, Κίτσο, Συμεωνίδη(84΄Αλαχούζος), Χατζηγεωργίου, Πλύγκο, Μουτσοντέμι, Καντιμοίρη, Μαυρομούστακος(64΄Σταυρή),Δημητράς, Ορφανός(79΄Δεληγιάννη γνωστός και ως Κεϊτά).

* Βίντεο από το xxsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...