15 Δεκ 2011

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

Αγαπητοί Συνδημότες
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως σε συνεργασία με το γραφείο εθελοντισμού της 2 ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, θέλουμε θερμά να ζητήσουμε την βοήθεια σας για τα παιδιά του Ιδρύματος στον Άγιο Ανδρέα στο Παραδείσι. Ενημερωθήκαμε πως τα παιδιά χρειάζονται παιχνίδια. Επειδή όπως όλοι γνωρίζετε είναι παιδιά με ειδικές ανάγκες δεν κάνουν οποιαδήποτε παιχνίδια και πρέπει να είναι συγκεκριμένα.
Παιχνίδια μουσικά
 Κούκλες με μουσική η χωρίς
 Αυτοκινητάκια


Ολα τα παιχνίδια θα πρέπει να είναι από 2-5 χρονών διότι αυτά είναι τα πιο ασφαλή για τους μικρούς μας φίλους. Σας παρακαλούμε μην φέρετε μεταχειρισμένα παιχνίδια παρά μόνο αν είναι σε άριστη κατάσταση, επειδή δεν θέλουμε τα παιδιά να αισθάνονται ότι είναι παιδιά δεύτερης κατηγορίας αλλά και επειδή μπορούν να τραυματιστούν. Δεν δεχόμαστε χρηματικές προσφορές παρά μόνο παιχνίδια γιατί αυτό θα φέρει μεγάλη χαρά στους μικρούς μας φίλους.
Τα παιχνίδια μπορείτε να τα φέρετε στο ISIS TRAVEL στο Φαληράκι και θα φροντίσουμε μόλις μαζευτούν αρκετά να τα πάρουμε εμείς στον Άγιο Ανδρέα.
Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων, ας κάνουμε όλοι μια καλή πράξη για αυτά τα παιδιά και ας τους προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε. Εκείνα ήδη μας το ανταποδίδουν με το πιο γλυκό χαμόγελό τους .

Σας ευχαριστούμε

Σαμπρίνα Παγώνακη –Νατάσσα Περίδη

Πληροφορίες στα τηλ. 22410-85060 η 6944519706

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...