25 Ιαν 2012

ΠΟΥ "ΧΑΘΗΚΕ" ΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ;

Σε γραφεία του ενιαίου δήμου Ροδίων ψιθυρίζεται έντονα πως υπάρχουν τιμολόγια αγοράς παγοδρομίου από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του πρώην δήμου Καλλιθέας. Παρά τις έρευνες που έγιναν, σύμφωνα με τις διαρροές, το παγοδρόμιο δεν βρέθηκε.
Οι ίδιες "κακές" γλώσσες λένε πως πριν λειτουργήσει ο ενιαίος δήμος κάποιοι από τον πρώην δήμο Καλλιθέας "χάρισαν" το παγοδρόμιο σε ιδιώτη επιχειρηματία.
Όλα τα παραπάνω επειδή συζητούνται σε δημόσιους χώρους σωστό θα είναι οι πολιτικοί που έχουν τώρα την ευθύνη να τοποθετηθούν δημόσια και αν όντως υπάρχουν τιμολόγια αγοράς παγοδρομίου να δοθούν στη δημοσιότητα και να γίνει καταγγελία στις δικαστικές αρχές προκειμένου να καταλογιστούν ευθύνες σε εκείνους που "έχασαν" ή "δώρισαν" τη δημόσια περιουσία.
Πέρα από το παγοδρόμιο ακούγεται πως υπάρχουν τιμολόγια ύψους 40 χιλ. ευρώ για εξοπλισμό μικροφωνικών εγκαταστάσεων και ηχείων που επίσης αναζητήθηκαν αλλά δεν βρέθηκαν από τους υπεύθυνους του ενιαίου δήμου.
Κάποια μηχανήματα που δόθηκαν σε δημοτικό σχολείο του χωριού μας σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν 40 χιλ. ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...