29 Ιαν 2012

ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ



Απεβίωσε το απόγευμα της Κυριακής στο νοσοκομείο της Ρόδου ο επι σειρά ετών κοινοτάρχης Καλυθιών Σταύρος Πολυχρόνης μετά από ένα εγκεφαλικό που είχε υποστεί πριν από μία εβδομάδα.
Ο Σταύρος Πολυχρόνης είχε διατελέσει κοινοτάρχης Καλυθιών δύο τετραετίες,από το 1978 έως το 1986 ενώ επί του Καποδιστριακού δήμου ήταν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας. Στις τελευταίες εκλογές του δήμου Καλλιθέας είχε συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Ιατρίδη χωρίς να εκλεγεί.
 Είχε αγωνιστεί για την επίλυση των προβλημάτων του χωριού μας ενώ γνωστοί ήταν και οι αγώνες του μέσα απο τη Νέα Δημοκρατία. Την προπερασμένη Παρασκευή έπαθε εγκεφαλικό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου. Παρέμεινε στην Εντατική σε κωματώδη κατάσταση.
Στην φωτογραφία ο μαχητικός Σταύρος Πολυχρόνης τον περασμένο Οκτώβριο παρών στον αγώνα των Καλυθενών για να μην περάσει η πρόταση Κουσουρνά για δημιουργία τσιγγανομαχαλά κοντά στο χωριό.
Αιωνία η μνήμη του. 
* Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στις Καλυθιές το απόγευμα της Δευτέρας στις 3.00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...