1 Φεβ 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ



ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ & ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Αυστραλίας 88-90 , Τ.Κ. 85100, Ρόδος
Τηλ: 22410 39302  Φαξ: 22410 21514
Ε-mail: info@bookings-gr.com  

                                                                                         
Ενημερώνουμε τους ιδιοκτήτες Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων πως οι επιχειρηματίες  οφείλουν να ανανεώσουν την άδεια λειτουργίας και το πιστοποιητικό πυρασφάλειας πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου του 2012 .
Επίσης, η έκδοση και ανάρτηση θεωρημένων τιμοκαταλόγων είναι υποχρεωτική. Με την υπ ‘ αριθμόν 1597/ΦΕΚ108Β/2011 απόφαση , στις επιχειρήσεις που δεν θα εκδώσουν τιμοκαταλόγους επιβάλλεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Ε.Ο.Τ. πρόστιμο 300 ευρώ .

Για περισσότερες πληροφορίες οι επιχειρηματίες μέλη μας μπορούν να απευθύνονται στους κατά τόπους συλλόγους  ή στα γραφεία της  Ομοσπονδίας και στο τηλέφωνο 2241039302 .


Παρών στο Κοινοβούλιο

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Δωδεκανήσου Τάκης Τοκούζης, με την ιδιότητα του μέλους της Μόνιμης Ειδικής Επιτροπής Περιφερειών του Κοινοβουλίου, παρευρέθηκε στη συνεδρίαση της με θέμα ημερήσιας διάταξης «Περιφερειακή Ανάπτυξη Νοτίου Αιγαίου-Συγκοινωνία-Υγεία-Περιβάλλον-Περιφερειακή Τουριστική Ανάπτυξη». Κατέθεσε τα προβλήματα που αφορούν στο κλάδο μας στα νησιά της Δωδεκανήσου και συγκεκριμένες προτάσεις για τη περαιτέρω ανάπτυξη μέσω του τουρισμού των νησιών αυτών, και περαιτέρω επεκτάθηκε και στα γενικά κλαδικά προβλήματα.
Δεσμεύτηκε να υποβάλλει έγγραφο υπόμνημα στην Επιτροπή με τις επιμέρους προτάσεις της Ομοσπονδίας για τη λύση των προβλημάτων αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...