29 Φεβ 2012

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ






Οι τσιγγάνοι στο νησί μας δρουν ανεξέλεγκτα δημιουργώντας εγκληματικές συμμορίες και με την ανοχή της δικαστικής, πολιτικής και αστυνομικής εξουσίας λεηλατούν ανενόχλητοι τη δημόσια περιουσία.
Πριν λίγες μέρες τσιγγάνοι, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των βοσκών, πήγαν στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη και έκοψαν όλα τα υπέργεια καλώδια φωτισμού για να αφαιρέσουν τον χαλκό και να τον πουλήσουν σε καλή τιμή.
Πριν έναν χρόνο τσιγγάνοι και πάλι είχαν αφαιρέσει τα υπόγεια καλώδια φωτισμού στον Αγιο Ιωάννη ανοίγοντας τα φρεάτια της ΔΕΗ.
Δυστυχώς όσο οι τσιγγάνοι δρουν σαν επικίνδυνες συμμορίες καμία τοπική κοινωνία δεν θα δεχθεί τη δημιουργία καταυλισμού.
Η ευθύνη της αστυνομίας είναι τεράστια. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εφοσον η αστυνομια δε μπορει , εμεις μπορουμε
αν σε καθε αγροτικο γυφτων που ερχοταν στο χωριο καναμε ζημιες δε θα ξαναπατουσαν

Ανώνυμος είπε...

Κάτι πρέπει να κάνουν γιατί αν συνεχίσει να σφυρίζει η αστυνομία οι πολίτες θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.
Πριν μερικές μέρες είχαν κλαπεί καλώδια 10 τόνων από εργοτάξια και οι πολίτες όπως και όλοι μας ξέρουμε ποιοι τα έχουν πάρει.
Το θέμα είναι η πολιτεία γιατί δεν κάνει τίποτα?Τι περιμένει να γίνουν τα πράγματα άγρια και να χαθεί ο έλεγχος?

Κώστας Βλάχος.

Ανώνυμος είπε...

Τα έχουμε ξαναπεί..... δεν υπάρχει Πακιστανός,Σύριος,Μαύρος,Τσιγγάνος χωρίς κάποιον ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑ δικό μας που να τα παίρνει απο πίσω !!!!! Κάποιοι παίρνουν το μερτικό τους απο τις υπηρεσίες που τους προσφέρουν. Εκτός και αν πιστεύετε κάτι άλλο!!!!! Αν θέλανε, σε μία βδομάδα δεν θα υπήρχε τίποτα. Καλημέρα σε όλους και καλό Μήνα

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...