14 Μαρ 2012

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ...

Για άλλη μία φορά σήμερα κεντρικός δρόμος στο κέντρο του χωριού έκλεισε για να γίνουν εργασίες αποκατάστασης σπασμένων πλακών. Πέρα από την ταλαιπωρία υπάρχει και το τεράστιο θέμα του κόστους και των εκατοντάδων χαμένων εργατοωρών. Η μελέτη ανάπλασης της πλατείας αποδείχθηκε "καταστροφική" χωρίς κάποιος πολιτικός της προηγούμενης κατάστασης ή κάποιος υπεύθυνος των τεχνικών υπηρεσιών να απολογηθεί στους πολίτες.
Στο σημείο που γίνονται εργασίες σήμερα είχε παρθεί απόφαση να ο δρόμος να μετατραπεί σε πεζόδρομος και με αυτή τη λογική τοποθετήθηκαν μάρμαρα. Στην πράξη το "πείραμα" του πεζόδρομου απέτυχε αφού δεν είχε προηγηθεί διαβούλευση με τους πολίτες και τελικά η νέα κατάσταση πήρε απόφαση να επιτραπεί και πάλι η διέλευση των οχημάτων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα μάρμαρα να καταστραφούν... Πάλι θα ξοδευτούν χρήματα και θα χαθούν εργτατοώρες για να γίνει αντικατάσταση. Εάν βρεθεί ένας πολίτης και προσφύγει στη δικαιοσύνη για διασπάθιση δημόσιου χρήματος οι υπεύθυνοι του έργου θα αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ" ΜΙΛΗΣΕ"
ΣΡΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΕΞΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ...ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ...Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟ..ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..Ο ΒΕΝΙΧΕΛΟΣ..Ο ΣΑΜΑΡΑΣ..ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ..Ο ΙΔΙΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ..ΒΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ..ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΚΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ..ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

μαλακία που εγινε ο πεζοδρομος και ακομη μεγαλυτερη που τον καταργησαν.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...