4 Απρ 2012

ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΑ ΜΑΡΙΤΣΑ


Πληροφορίες και βίντεο από το xxsports.gr
Μπορεί να έγινε σε ουδέτερη έδρα, μπορεί και οι δύο ομάδες να ήταν αδιάφορες πέραν της 2ης θέσης για το γόητρο, μπορεί ο Απόλλων να αγωνιζόταν με αρκετούς μικρούς στην σύνθεση του και ο Ιάλυσος με βασικούς παίκτες , μπορεί ο κόσμος να μην γέμισε το γήπεδο, παρ όλα αυτά οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα και το τελικό 2-2 φανερώνει πως το ματς ήταν ντέρμπυ με τα όλα του.
Ο Ιάλυσος όπως ήταν φυσικό ήταν αυτός που μπήκε δυνατά στο γήπεδο, προσπαθώντας να απειλήσει την εστία του Καραγιάννη και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα έκοβε τα φτερά του Απόλλων, ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι είχε αρκετούς μικρούς στην εντεκάδα.
Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Απόλλων κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Καντιμοίρη να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και αφού πήρε την μπάλα προ του Κεφάλα έκανε το 1-0.
Ο Ιάλυσος είχε στην συνέχεια την πρωτοβουλία και την υπεροχή, ωστόσο πλην ελαχίστων περιπτώσεων δεν κατάφερε να απειλήσει σε μεγάλο βαθμό τον Καραγιάννη. Ουσιαστικά οι παίκτες του Δημήτρη Παρασκευόπουλου είχαν μια ανούσια κατοχή της μπάλας και πολλά λάθη στην τελική πάσα.
 Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι Τριαντενοί μπήκαν αποφασισμένοι και στο 51΄ έφτασαν στο 1-1 με τον Σπάρταλη να δείχνει την κλάση του.
Ο Ιάλυσος πίεσε για να πετύχει την ανατροπή, όμως ο Απόλλων φύλαγε σωστά τα νώτα του και έψαχνε στην κόντρα επίθεση το γκολ. Αυτό έγινε στο 61΄ όταν ο Συμεωνίδης βρήκε και πάλι τον Καντιμοίρη αφύλαχτο κι αυτός με την εμπειρία και την πολύ μεγάλη ποιότητα που διαθέτει κατάφερε να βάλει και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα του.
Έξι λεπτά αργότερα ο Ιάλυσος βρήκε και πάλι την απάντηση. Ο Τσίττας ανέτρεψε τον Αγγελόπουλο στην περιοχή και ο Μίαρης υπέδειξε πέναλτυ. Απόφαση που αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι.
 Ο Σπάρταλης από τα 11 μέτρα δεν λάθεψε, ισοφαρίζοντας εκ νέου σε 2-2.
Στα τελευταία 25 λεπτά ο Ιάλυσος παρότι πίεσε δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα του Απόλλων που κράτησε το Χ, αποτέλεσμα που πήρε με πίστη και θέληση παρά το νεαρό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών του.
Απόλλων Καλυθιών(Δημήτρης Δογιάμας): Καραγιάννης, Φυλακούρης, Συμεωνίδης, Σταυρής, Κεπέρης, Τσίττας, Γενιμαχλέλης(58′ Δεληγιάννης), Αλαχούζος, Καφετζής(81′ Σαββούλης), Καντιμοίρης, Ορφανός Α. (78′ Στάθης)
* Η ομάδα μας στάθηκε, σε γενικές γραμμές, πολύ καλά απέναντι στον Ιάλυσο και άντεξε στην πίεση που δέχθηκε. Οι μικροί παίκτες είχαν θετική παρουσία και αν ο διαιτητής δεν σφύριζε το πέναλτι μπορεί ο Απόλλων να έφευγε νικητής από το γήπεδο Μαριτσών.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε σε ουδέτερη έδρα (ελάχιστοι Καλυθενοί πήγαν να δουν το ματς) και έχασε αρκετά έσοδα εξαιτίας των λίγων ανεγκέφαλων που στο ματς με τη Δόξα Ψίνθο προσπάθησαν να επιτεθούν στο διαιτητή με αποτέλεσμα την τιμωρία μας.
Για άλλο ένα ματς υπήρχε μεγάλη γκρίνια μεταξύ των ποδοσφαιριστών (απείθαρχοι) με αποτέλεσμα να υπάρχει σχετικό επικριτικό δημοσίευμα στην εφημερίδα Η ΡΟΔΙΑΚΗ.
* Στο ξεκίνημα του 2ου γύρου ο Απόλλων ήταν μόνος 2ος με διαφορά 8 πόντων από τον 3ο Φοίβο. Τώρα η ομάδα μας βαδίζει φουλ για να τερματίσει 5η!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...