18 Απρ 2012

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΦΛΕΒΑΡΗ


Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Γιάννης Φλεβάρης τον αποκλεισμό του από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Στο προφίλ του σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε τα εξής:

"
Όποιος νομίζει ότι την μαγειρίτσα που μας σέρβιραν σήμερα θα την κάνω ... γαργάρες, κάνει λάθος. Παραμένω στην πρώτη γραμμή (με τις δικές μου δυνάμεις) αλλά θα πω τα πράγματα με το όνομα τους.
Αν ήμουν μόνιμος κάτοικος Αθηνών, υποστηρικτής ή συνεργάτης του κ. Στάθη Κουσουρνά, φίλος του κ. Αριστοτέλη Παυλίδη, γνωστός ισχυρών προσώπων του κόμματος, είχα «παρουσία» στην Αθήνα και όχι στη Δωδεκάνησο, αν δεν ήμουν εκλεγμένο και ενεργό στέλεχος μεγάλης δημοτικής παράταξης που ασκεί αντιπολίτευση και έλαβε πολλές χιλιάδες κομματικούς μας ψηφους, αν εμφανιζόμουν στα γραφεία του κόμματος στη χάση και στη φέξη, αν αναλάμβανα να φτιαξω προγραμμα των θέσεων του κόμματος στον νομο χωρις να κατατεθεί τέτοιο πρόγραμμα στα γραφεία μας ή στα μέλη, αν δεν ειχα ισχυρότατη εκλογικη παρουσία και οργανωμένη ομαδα που θα έδινε μάχη χαρακωμάτων, πορτα με πόρτα στην περιοχή Καλλιθέας όπου για γνωστούς λόγους η παραταξη μας έχει μεγάλο πρόβλημα , τότε ΝΑΙ... θα ήμουν στο ψηφοδέλτιο (...). Δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο γιατί «ουκ εν πολλώ, το ευ».

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλύτερα Γιαννη μην πας με τους προδοτες, τα γιαουρτια το καλοκαιρι θα πληθάνουν

Ανώνυμος είπε...

Καλά έκανε και τον άφησε εκτός, μας έβγαλε από την δύσκολη θέση. Να πάει τώρα ο Σαμαράς στους Καρπάθιους και στην αυλή του Παυλίδη να ζητησει ψήφους. (και στον Κουσουρνά με τον Μαχαιρίδη)

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Γιάννη θέλεις να μας πεις ότι επειδή είσαι στην παράταξη χ'μάρκου και έχεις δύναμη σε μια προβληματική περιοχή για το κόμμα δε σε επέλεξαν? Σίγουρα δεν είσαι "διαπλεκόμενος" αλλά έχεις αναλογιστεί ότι ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος με τα δύο μεγάλα κόμματα? Εκτός βέβαια αν είσαι φανατικός λάτρης του γιαουρτιού.

Ανώνυμος είπε...

γιαννη σε ψηφηζα συνεχεια αυτην την φορα αν κατεβαινες με νδ δεν θα σε ψηφηζα ,ειναι προδοτες

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΝΝΗ.....
NEXT YEAR.....
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΟΙΩΝΑ.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...