20 Απρ 2012

"ΚΡΑΞΙΜΟ" ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ

Τα... παρατράγουδα των εκλογών ξεκίνησαν. Το βράδυ της Πέμπτης ο υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Γιώργος Νικητιάδης ένιωσε την οργή των Ελλήνων όταν έκανε βόλτα στις Καλυθιές. Μετά την συνάντηση με τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο κ. Νικητιάδης επιχείρησε να κάνει την καθιερωμένη βόλτα για χειραψίες στα καταστήματα του χωριού. Εξω από παραδοσιακό καφενείο δέχθηκε φραστική επίθεση συνοδευόμενη με ύβρεις από θαμόνες με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το σημείο και να συνεχίσει σε άλλα καταστήματα.
Οι εξοργισμένοι κάτοικοι φώναζαν για την καταλήστευση των μισθών - συντάξεων και για την ψήφιση των δύο μνημονίων. Επίσης κατηγορούσαν το ΠΑΣΟΚ ότι μετέτρεψε την ισχυρή Ρόδο σε επαρχείο των Κυκλάδων και της Σύρου.
Κάποιοι κατηγόρησαν τον υφυπουργό ότι γύρισε επιδειχτικά την πλάτη του και αποχώρησε με την κουστωδία του χωρίς να ακούσει τους διαφωνούντες.
Μετά το επεισόδιο συνεργάτες του κ. Νικητιάδη προσπάθησαν να εξηγήσουν ότι ο "υφυπουργός έχει κάνει σημαντικό έργο στον τομέα του τουρισμού και πρέπει να του αναγνωριστεί" και πως "αν υπάρχουν προϋποθέσεις για διάλογο κάθεται στα καφενεία και συζητάει. Ομως με συνθήκες ύβρεων δεν μπορεί να συμμετάσχει σε δημόσιες συζητήσεις".
Σε σχέση με προηγούμενες φορές ελάχιστα στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ ήταν δίπλα στον κ. Νικητιάδη κατά τη διάρκεια της βόλτας του στο χωριό.
Το βράδυ της Τετάρτης στις Καλυθιές περιόδευσε και ο υποψήφιος της ΝΔ Μάνος Κόνσολας που επίσης άκουσε "γαλλικά" για τους πολιτικούς αλλά είχε την ψυχραιμία να καθίσει και να συζητήσει με τους οργισμένους πολίτες.
Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι πως εδώ στις Καλυθιές όλοι γελάνε με τις επιλογές της ΝΔ για το ψηφοδέλτιο στα Δωδεκάνησα με το κόμμα να έχει γίνει ανέκδοτο για τους χειρισμούς του.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τα επιχειρήματα που διαβάζω , αναρωτιεμαι μηπως ηταν υποστηρικτες της μικας;

Ανώνυμος είπε...

epidi imoyn ekei auto gia ton konsola den isxyei, egine apla mia entoni sizitisi, min afinete entiposeis poy den isxioyn

Ανώνυμος είπε...

O NIKHTIADHS ΕΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ..ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ..ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ..ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ..ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΥΝΕΝΟΗΤΟΙ (ΑΛΕΞΗΣ,ΑΛΕΚΑ,ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΛΠ)..ΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ..(ΚΟΝΣΟΛΑΣ,ΠΑΠΠΑΣ,ΚΑΡΙΚΗΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ (ΜΙΚΑ)

Ανώνυμος είπε...

plaka mas kanete re!!!yparxei akoma kosmos pou ipostirizei pasok kai nea dimokratia,re ntropi sas re!katastrepsane oloi tin xwra kai to mellon ton paidiwn mas re asxetoi! bgalte ta prasina kai mple gyalakia pou forate kai psifiste mikra komata!ti nikitiadis,konsolas kai ma.... toso poli tous xrwstate pia!!!poso sas bolepsan anarwtiemai!sas pidane kai tjelete kai allo mazwxes!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν λες οτι ο υφυπουργός έτρεξε για τον Τουρισμό τι ακριβώς έκανε; Τουρισμό έκανε όπως και όλοι οι προηγούμενοι. Ο τουρισμός στην Ελλάδα έχει τέτοια δυναμική που δουλεύει στον "αυτόματο πιλότο". Και τίποτα να μην κάνουν οι πολιτικοί οι τουρίστες που είναι να έρθουν θα έρθουν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ , ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΡΝΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΩ ΛΕΩΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ!!!!!!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ !

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ...ΔΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ...1.300.000 ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ Η ΡΟΔΟΣ..ΡΕΚΟΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ..ΓΙΑ ΤΟ 2011...ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΜΙΛΑΣ...ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ..ΑΠΛΑ ΑΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ-ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ-ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΒΑΛΛΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ..ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ..ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ..Ε ΚΑΜΜΕΝΕ????

Ανώνυμος είπε...

και εσυ φιλε επρεπε να δεις περσι τι αυξηση ειχαν ανταγωνιστριες χωρες στον τουρισμο για να καταλαβεις οτι εμεις πηραμε μονο ενα κοκαλακι επειδη καποιες αλλες χωρες οπως η αιγυπτος ειχαν πολλα προβληματα

Ανώνυμος είπε...

ολα τελεια για τη Ροδο. λιμανι, μαρινα, αεροδρομιο, Ε.Ο. ροδου-λινδου. ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΟΔΟ ΠΕΡΥΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΕ ΣΥΡΙΑ, ΤΥΝΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ....
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.
Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ??
Η ΚΑΤΣΕΛΗ? Ο ΔΗΜΑΡΑΣ? ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...ΡΕΚΟΡ ΑΦΙΞΕΩΝ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΣΟΔΑ ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΟΥΤΕ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΩ..ΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ?? ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΝΗΣΙΩΤΗ ΤΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...