28 Απρ 2012

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΜΕΣΑ



To blog αποκαλύπτει το μυστικό της τελευταίας νίκης του Απόλλωνα Καλυθιών επί της Χάλκης με 5-1. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού ο αντιπρόεδρος Σταμάτης Μπότσης άλειψε τους παίκτες με άγιο μύρο από το Αγιο Ορος με αποτέλεσμα οι προσπάθειες να καταλήγουν στα αντίπαλα δίχτυα.
Ο ίδιος ο Σταμάτης χρειάστηκε το αγιασμένο μύρο για να "νικήσει" την ατυχία των τελευταίων μηνών. Αφού ξεπέρασε τα προβλήματα που τον καθήλωσαν για πολλές εβδομάδες στο νοσοκομείο θέλησε να παίξει μπάλα με τους παλαίμαχους στο βοηθητικό γήπεδο Καλυθιών. Ομως το πόδι του κόλλησε σε ένα από τα σημεία που έχει καταστραφεί ο συνθετικός χλοοτάπητας με αποτέλεσμα να πέσει και να σπάσει το χέρι.
Σε παλιότερη ανάρτηση το blog είχε χαρακτηρίσει το βοηθητικό ως γήπεδο κίνδυνος-θάνατος αφού έχει καταστραφεί σε πολλά σημεία και ο ενιαίος δήμος αδυνατεί να προβεί σε εργασίες συντήρησης. Καθημερινά προπονούνται δεκάδες παιδιά σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο. Επιτέλους κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ενα σπασμένο χέρι είναι αρκετό. Δεν χρειάζονται άλλοι τραυματισμοί. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δε χρειαζοταν το μυρο,με λίγο νέφτι θα είχαμε το ιδιο αποτέλεσμα ισως και καλύτερο

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...